WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballballskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold, og øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Håndball

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i treningshallene tilknyttet nærområde til skolen. Håndballtreningene foregår både på gummi- og parkettgulv, og fysisk trening på Family Sportsclub ved Tønsberg Gressbane.

Treningssamling

Hvert skoleår drar håndballelevene på treningsleir. Siste turen gikk til EM i Polen. Håndballelevene reiser sammen med trenerene på en ukes treningsleir. Denne uken blir lagt utenom sentrale aktiviteter for landslag, Bring og Lerøy. Utover det sportslige er dette en flott tur for og få samensveiset gruppen. Vi får også en anledning til å bli bedre kjent med hele utøveren.

Våre trenere

Møt Teamet

Johnny Jensen

SPORTSSJEF

T:  957 27 769

E:  jj@wang.no

Zarko Pejovic

Trener

T:  486 53 829

E:  zarko.pejovic@wang.no

Robert Hedin

Trener

T:  995 57 522

Jarleif Amdal

Fysisk Trener

T:  481 50 413

E:  jarleif.amdal@wang.no

Marinko Kurtovic

Keepertrener

T:  962 29 622

E:  marinko.kurtovic@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte