På WANG Toppidrett Håndball får elevene anledning til å kombinere utdanning og håndballskolering. Vi er opptatt av at hver enkelt elev skal få utvikle seg. Både som menneske og som individuell utøver. 

Samarbeid med klubb, forbund og landslag

Håndballspillerne på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold.
Vi tilbyr en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort i tilstrekkelig grad i klubbhverdagen.

For å sikre et godt samarbeid mellom klubb og skole har sportssjef og trenere løpende dialog med klubbene, landslagstrenere og Norges Håndballforbund. I tillegg har vi trenere som er aktive i regionalt og sentralt miljø, og i klubbene som er tilknyttet skolen, aldersbestemt og divisjonsnivå

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Håndball

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i Rema 1000 arena som ligger på Tolvsrød. Elevene får buss tilbake til skolen etter hver økt. Håndballtreningene foregår på Gerflor håndballdekke, og fysisk trening i aktivitetsrommet og styrkerommet i Rema 1000 arena. Tirsdags morgen har elevene i VG2 og VG3 en ren KRØ økt som foregår i nærområdet, inne- og utendørs på Eik.

Treningssamling

Håndballelever og trenere reiser på en ukeslang treningsleir hvert skoleår. I tillegg til det sportslige er dette en viktig sosial happening hvor vi får bedre tid til å bli godt kjent med hver enkelt utøver.

Våre trenere

Møt Teamet

Birgitte Sættem Jomaas

Sportssjef håndball

T:  48250978

E:  birgitte.jomaas@wang.no

Johnny Jensen

SPORTSSJEF

T:  957 27 769

E:  jj@wang.no

Zarko Pejovic

Trener

T:  486 53 829

E:  zarko.pejovic@wang.no

Emrah Mustedanagic

Trener

E:  emrah.mustedanagic@wang.no

Marinko Kurtovic

Trener håndball

T:  962 29 622

E:  marinko.kurtovic@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte