Hopp til hovedinnhold

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det stor vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk/taktikk, fysikk og mentalt som det viktigste.

Oppfølging

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller.

Samarbeid

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Er det noe du lurer på?