Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Håndball

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller. Har du ett mål om å nå lengst mulig på håndball banen? Vi på WANG Toppidrett legger til rette og veileder deg mot dine drømmer og mål.

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Håndball

Raymond Hamar

Sportssjef Håndball

T:  993 59 732

E:  raymond.hamar@wang.no

Eirik Haugdal

Toppidrettssjef

T:  958 16 893

E:  eirik.haugdal@wang.no

Espen Fossli Olaussen

Trener Håndball

E:  espen.olaussen@wang.no

Axel Stefansson

Trener Håndball

E:  axel.stefansson@wang.no

Emi Uchibayashi

Trener Håndball

E:  emi.uchibayashi@wang.no

Linn-Marie Birkeland

Trener Håndball

E:  linnmarie.birkeland@wang.no

Kenneth Gabrielsen

Trener håndball

E:  hamar@wang.no

Marius Fauskrud

Trener Håndball

E:  marius.fauskrud@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Susanne Liberg Amundsen, WANG Toppidrett Håndball

Susanne Liberg Amundsen

Håndball, Tidligere elev WANG Hamar Elev ved WANG Toppidrett Hamar 2018-2021. Susanne spiller for Storhamar Håndball elite og juniorlandslaget. Vant Gull i junior VM i håndball høsten 2022.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte