Raymond Hamar, sportssjef

Raymond Hamar, sportssjef Håndball

Ved siden av å være sportssjef ved WANG er Raymond assistenttrener for Elverum Håndball herrer, ett av de absolutt beste herrelagene i Norge. Elverum har deltatt i Champions League de siste 6 sesongene, og Raymond er en viktig årsak til at klubben holder dette nivået. Flere av spillerne på a-laget er spillere som har gått i lære hos Raymond gjennom flere år. Han har gjennom de siste 15 årene vunnet 20 medaljer på nasjonalt nivå i junior og senior klassene, og har Master Coach-lisens gjennom EHF.

Raymond har lærerutdannelse fra Høgskolen i Hedmark.

Raymond er opptatt av å inkludere utøverne i deres egen utvikling, og stiller ofte spørsmål i kombinasjon med veiledning av den enkelte. Han stiller beintøffe krav, men lar også hver enkelt utøver være seg selv. Selv om han kan være en krevende trener, så er han også svært opptatt av å se den enkelte og gir mye ros i treningshverdagen.


Axel Stefansson, trener

Axel er en erfaren trener med lang fartstid i topphåndballen. Han har trent Elverum Håndball Herrer, norske juniorlandslag og rekruttlandslaget i en årrekke. I tillegg har han vært hovedtrener for det Islandske damelandslaget. Fremover skal Axel trene Storhamars eliteserielag sammen med Kenneth Gabrielsen.

Axel har en mastergradsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole og kombinerer jobben på WANG og i Storhamar med å jobbe med trenerstudiet ved Høgskolen i Innlandet. Axel er tidligere toppmålvakt og jobber som målvaktstrener ved WANG Toppidrett Hamar.


Emi Uchibayashi, trener

Emi kombinerer jobb ved WANG Toppidrett med å være ansatt som trener for Storhamars rekruttlag. Hun har en spennende spillerbakgrunn fra Japan, Tyskland og Norge. Som trener har Emi bred erfaring, med treneroppgaver fra de aller minste til lagstrenerjobber i 2. divisjon for Gjøvik og Storhamar. Hun har i tillegg hatt ansvar for håndballakademier og håndballskoler, samt at hun har jobbet med spillerutvikling for Region Innlandet.

Emi har studert i Tyskland og har en master i Sport Science fra universitet i Leipzig. Emi tar for tiden topptrenerutdannelse gjennom Norges Håndballforbund.


Espen Fossli Olaussen, trener

Espen er utdannet Master Coach og har i tillegg studert Coaching og ledelse. Han har bred trenererfaring og har jobbet med både jenter og gutter på de fleste nivåer. Espen har jobbet som assistenttrener for Storhamar Elite de siste to årene og før dette jobbet han i Danmark som akademiansvarlig for Team Sydhavsøerne.

Espen har 15 år bak seg som spillerutvikler i Region Sør og Region Innlandet. Gjennom sin analysejobb for ulike landslag de siste 15 årene har Espen hele tiden holdt seg oppdatert på de seneste utviklingstrendene i håndballen. Espen skal fremover kombinere jobben sin ved WANG Toppidrett med å lede Storhamar sitt herrelag.


Kenneth Gabrielsen, trener

Kenneth har vært hovedtrener for flere klubber i eliteserien, blant annet Vipers Kristiansand og nå Storhamar Håndball Elite. Han har også vært juniorlandslagstrener i en årrekke og er en trenertype som alltid kommer full av energi på trening.

Kenneth skal bidra ved WANG en dag i uken for å sikre at alle talentene ved skolen får et direkte innblikk i de kravene som forventes av dem hvis de skal opp på det høyeste nivået i idretten i fremtiden.


Marius Fauskrud, trener