Hopp til hovedinnhold

Raymond Hamar, sportssjef

Ved siden av å være sportssjef ved WANG er Raymond trener for Elverum Håndball herrer, ett av de absolutt beste herrelagene i Norge. Raymond har med Elverum deltatt 8 sesonger i Champions League, og er en viktig årsak til at klubben holder dette nivået. Flere av spillerne på a-laget er spillere som har gått i lære hos Raymond gjennom flere år. Han har gjennom de siste 15 årene vunnet 29 medaljer på nasjonalt nivå i junior og senior klassene, og har Master Coach-lisens gjennom EHF.

Raymond har lærerutdannelse fra Høgskolen i Hedmark.

Raymond er opptatt av å inkludere utøverne i deres egen utvikling, og stiller ofte spørsmål i kombinasjon med veiledning av den enkelte. Han stiller beintøffe krav, men lar også hver enkelt utøver være seg selv. Selv om han kan være en krevende trener, så er han også svært opptatt av å se den enkelte og gir mye ros i treningshverdagen.


Kenneth Gabrielsen, trener

Kenneth har vært hovedtrener for flere klubber i eliteserien, blant annet Vipers Kristiansand og nå Storhamar Håndball Elite. Gjennom sitt arbeid i de beste klubbene i Norge har han fått lang erfaring innen internasjonal håndball og vet hva som kreves på det høyeste nivået. Han har også vært juniorlandslagstrener i en årrekke og har Master Coach-lisens gjennom EHF. Kenneth er en trenertype som alltid kommer full av energi på trening, og vet å stille krav som får utøverne til å strekke seg etter sine mål.

Kenneth bidrar ved WANG for å sikre at alle talentene ved skolen får et direkte innblikk i de kravene som forventes av dem hvis de skal opp på det høyeste nivået i idretten i fremtiden.


Axel Stefansson, trener

Axel har en mastergradsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole og kombinerer jobben på WANG og i Storhamar med å jobbe med trenerstudiet ved Høgskolen i Innlandet. Han er tidligere toppmålvakt og jobber som målvakts trener ved WANG Toppidrett Hamar.

Axel er en erfaren trener med lang fartstid i topphåndballen. Han har trent Elverum Håndball Herrer, norske juniorlandslag og rekruttlandslaget i en årrekke. I tillegg har han vært hovedtrener for det Islandske damelandslaget. Gjennom mange år har Axel praktisert håndball på det høyeste internasjonale nivået, og gjennom denne erfaringen har han kompetanse i å hjelpe utøvere til å forstå kravene i vår idrett. Axel trener i dag Storhamars eliteserielag sammen med Kenneth Gabrielsen, og har Master Coach-lisens gjennom EHF.


Emi Uchibayashi, trener

Emi kombinerer jobb ved WANG Toppidrett med å være ansatt som trener for Storhamars 1. divisjons-lag. Hun har en spennende spillerbakgrunn fra Japan, Tyskland og Norge. Som trener har Emi bred erfaring med å jobbe med unge spillere, og er god til å utvikle spillere fra junior til senior nivå. Hunjobber i tillegg med spillerutvikling for Region Innlandet som regional landslagstrener på jentesiden.

Emi har studert i Tyskland og har en master i Sport Science fra universitet i Leipzig. Hun har topptrenerutdannelse gjennom Norges Håndballforbund.


Linn-Marie Birkeland, trener

Linn-Marie er tidligere eliteseriespiller for Storhamar og var med på oppbyggingen av klubben fra 1 divisjon til toppen av eliteserien. Hun er en tålmodig trener som er god til å veilede på de små tekniske detaljene du trenger for å utvikle deg.

Linn-Marie er utdannet lærer og jobber på Wang Ung som lærer og trener. Hun har ett ekstra ansvar for 6 års løpet ved skolen. Ved siden av jobber hun i trenerteamet til Storhamars K2 lag.


Espen Fossli Olaussen, trener

Espen er utdannet Master Coach og har i tillegg studert Coaching og ledelse. Han har bred trenererfaring og har jobbet med både jenter og gutter på de fleste nivåer. Han har jobbet som assistenttrener for Storhamar Elite, og trent klubbens herrelag. I tillegg trener han nå klubbens damelag i 2 divisjon. Før dette jobbet Espen i Danmark som akademiansvarlig for Team Sydhavsøerne.

Espen har 15 år bak seg som spillerutvikler i Region Sør og Region Innlandet. Gjennom sin analysejobb for ulike landslag de siste 15 årene har Espen hele tiden holdt seg oppdatert på de seneste utviklingstrendene i håndballen.


Eirik Haugdal, toppidrettssjef

Eirik er toppidrettssjef på WANG Hamar og har tidligere jobbet som hovedtrener for Fredrikstad og Larvik i eliteserien. Han er juniorlandslagstrener for LK04 og er en målbevisst trener med stort fokus på detaljer. Eirik har lang fartstid i å jobbe med toppidrettselever og er en god diskusjonspartner for elever som ønsker å få mest mulig ut av kombinasjonen idrett og skole.

Eirik er lærerutdannet ved NTNU og har Master Coach-lisens gjennom EHF.


Marius Fauskrud, trener

Marius er fysisk trener for Wang i kombinasjon med Storhamar Elite. Han er en dedikert trener med fokus på fornuftig progresjon i den fysiske treningen.

Marius har sin idrettsbakgrunn fra friidrett, hvor han var i norgestoppen i stavsprang som aktiv.