Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Vi bryr oss om elevene

Et toppidrettsgymnas der du kan utvikle deg som utøver og som menneske. Du møter andre elever som har de samme ambisjonene og drømmene som deg,

Fag i fokus

Gir deg mulighet til å trene i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal nå dine akademiske mål.

Våre trenere og lærere

Siden 1907 har skolens visjon vært trivsel, resultater og miljø. Dette etterstreber vi hver eneste dag, i absolutt alt vi gjør.

Spørsmål og svar

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om WANG Toppidrett.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Kristin Austgulen Fosnæs

Tidligere elev på WANG

Ragne Wiklund

Tidligere elev på WANG

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Lars Agnar Hjelmeset

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?