Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Hovedfokus

Hovedfokus for friidrett ved WANG Toppidrett er å bygge en fysisk grunnmur som skal være et utgangspunkt for en videre satsning. Dette gjøres i nært samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på basistrening og basisferdigheter.

Fag i fokus

Gir deg mulighet til å lære i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal nå dine akademiske mål.

Våre trenere og lærere

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som friidrettsutøver. Dette er spesielt viktig for utøvere som øker treningsbelastningen sin mye.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Er det noe du lurer på?