Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Friidrett Oslo

Trening

Hovedmålet til WANG Toppidrett er følgende: «WANG utvikler elever til Olympiatoppens utøverstipend og idrettens høyeste nivå» WANG friidrett har vært med å utvikle i underkant av ti elever til Olympiatoppens utøverstipend. Skolens tre morgenøkter sikrer relevant trening i aldersgruppen. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som får progresjon. Med helhet menes det som skjer på WANG Toppidrett og i klubben følger en rød tråd

Ukeplanen

Ukeplanen er utformet med vekt på basis trening og tekniske ferdigheter. For elever som ønsker å fortsette på elitenivå etter videregående og utvikle seg er resepten ganske klar. Det blir mer trening med høyintensitet. Friidrettsprogrammet på WANG er utviklet for å imøtekomme dette kravet. Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som også får progresjon. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.

Treningsfasiliteter

For å lette logistikken til og fra trening har friidrettslinjen valgt løsninger som forenkler en hektisk hverdag. Følgende fasiliteter benyttes til trening: Frognerparken, Magnat Center, Vallhall arena, Bærum Idrettspark, Bislett Stadion og WANG Treningssenter.

Møt teamet

Friidrett

En trener, John Ertzgaard, står selvsikkert på en bane, med hendene på hoftene, iført en fløyte og sportsantrekk med visirhette, og overvåker aktivitetene med et fokusert blikk.

John Ertzgaard

Sportssjef Friidrett

T:  92899929

E:  je@wang.no

En smilende Dan Simion med briller iført en svart t-skjorte, stående foran en grå teksturert vegg med et rosa og hvitt skilt over hodet.

Dan Simion

Lærer/Trener Friidrett

T:  41264211

E:  ds@wang.no

En mann med rufsete hår og skjegg, iført en svart t-skjorte med et lite farget emblem på brystet, stående foran en hvit teksturert vegg.

Andreas Thorkildsen

TRENER FRIIDRETT

T:  22129703

E:  andreas.thorkildsen@wang.no

Profilbilde av Eirik Røe

Eirik Røe

Trener friidrett

T:  90632141

E:  eirik.roe@wang.no

En smilende person med kort hår og en tilfeldig svart t-skjorte, tilsynelatende i koselige innendørs omgivelser med varmt lys, vakkert fanget av fotograf Stian Andersen.

Stian Andersen

Trener friidrett

T:  92457042

E:  s.andersen@wang.no

En smilende mann i blå sportsskjorte med hvit logo på brystet, identifisert som Atle Mortvedt, stående mot en vanlig bakgrunn.

Atle Mortvedt

Trener mellom- og langdistanse

T:  93642866

E:  atle.mortvedt@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte