Informasjon

Friidrett Oslo

Trening

Hovedmålet til WANG Toppidrett er følgende: «WANG utvikler elever til Olympiatoppens utøverstipend og idrettens høyeste nivå» WANG friidrett har vært med å utvikle i underkant av ti elever til Olympiatoppens utøverstipend. Skolens tre morgenøkter sikrer relevant trening i aldersgruppen. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som får progresjon. Med helhet menes det som skjer på WANG Toppidrett og i klubben følger en rød tråd

Treningssamling

WANG friidrett har i sitt program en to ukers samling på Tenerife. Dette skjer på høsten sammen med WANG Tønsberg. Hensikten med samlingen er i første rekke optimalisere trening og restitusjon. Videre gir samlingen felles minner og skaper relasjoner blant elevene. Samlingen er frivillig, og det er ordinær skole for de som prioriterer å være hjemme. Det er ikke skole på samling, men det må forventes at det gjennomføres en prøve eller to.

Ukeplanen

Ukeplanen er utformet med vekt på basis trening og tekniske ferdigheter. For elever som ønsker å fortsette på elitenivå etter videregående og utvikle seg er resepten ganske klar. Det blir mer trening med høyintensitet. Friidrettsprogrammet på WANG er utviklet for å imøtekomme dette kravet. Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som også får progresjon. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.

Våre trenere

Her kan du lese mer om våre trenere

Treningsfasiliteter

For å lette logistikken til og fra trening har friidrettslinjen valgt løsninger som forenkler en hektisk hverdag. Følgende fasiliteter benyttes til trening: Frognerparken, Magnat Center, Vallhall arena, Bærum Idrettspark, Bislett Stadion og WANG Treningssenter.

Møt teamet

Fiidrett

John Ertzgaard

Sportssjef Friidrett

T:  92899929

E:  je@wang.no

Dan Simion

Lærer/Trener Friidrett

T:  41264211

E:  ds@wang.no

Andreas Thorkildsen

TRENER FRIIDRETT

T:  22129703

E:  andreas.thorkildsen@wang.no

Eirik Røe

Trener friidrett

T:  90632141

E:  eirik.roe@wang.no

Stian Andersen

Trener friidrett

T:  92457042

E:  s.andersen@wang.no

Atle Mortvedt

Trener mellom- og langdistanse

T:  93642866

E:  atle.mortvedt@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte