Informasjon

Friidrett Oslo

Trening

Hovedmålet til WANG Toppidrett er følgende: «WANG utvikler elever til Olympiatoppens utøverstipend og idrettens høyeste nivå» WANG friidrett har vært med å utvikle i underkant av ti elever til Olympiatoppens utøverstipend. Skolens tre morgenøkter sikrer relevant trening i aldersgruppen. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som får progresjon. Med helhet menes det som skjer på WANG Toppidrett og i klubben følger en rød tråd

Ukeplanen

Ukeplanen er utformet med vekt på basis trening og tekniske ferdigheter. For elever som ønsker å fortsette på elitenivå etter videregående og utvikle seg er resepten ganske klar. Det blir mer trening med høyintensitet. Friidrettsprogrammet på WANG er utviklet for å imøtekomme dette kravet. Erfaringsmessig er det de som har helhet i uken som også får progresjon. Ved å ha en treningsplan der skole og klubb ses i sammenheng vil elever ha de beste forutsetninger å utvikle seg.

Treningsfasiliteter

For å lette logistikken til og fra trening har friidrettslinjen valgt løsninger som forenkler en hektisk hverdag. Følgende fasiliteter benyttes til trening: Frognerparken, Magnat Center, Vallhall arena, Bærum Idrettspark, Bislett Stadion og WANG Treningssenter.

Møt teamet

Fiidrett

John Ertzgaard

Sportssjef Friidrett

T:  92899929

E:  je@wang.no

Dan Simion

Lærer/Trener Friidrett

T:  41264211

E:  ds@wang.no

Andreas Thorkildsen

TRENER FRIIDRETT

T:  22129703

E:  andreas.thorkildsen@wang.no

Eirik Røe

Trener friidrett

T:  90632141

E:  eirik.roe@wang.no

Stian Andersen

Trener friidrett

T:  92457042

E:  s.andersen@wang.no

Atle Mortvedt

Trener mellom- og langdistanse

T:  93642866

E:  atle.mortvedt@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte