Hopp til hovedinnhold

Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Hovedfokus for langrennsløpere ved WANG Toppidrett er individuell løper utvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

Oppfølging

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som langrennsutøver

Våre trenere og lærere

Vi samarbeider tett med utøvernes respektive klubber, krets og særforbund. Innholdet i treningene planlegges tidlig i hvert semester. Den enkelte trener og utøver får jevnlig rapporter/feedback og informasjon om trenings- og prestasjonsutviklingen.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Er det noe du lurer på?