WANG Langrenn jobber med et langsiktig utviklingsfokus for å øke den totale treningsforståelsen for hver enkelt utøver.

På treningene legges det mest vekt på å utvikle de viktigste faktorene i langrenn; utholdenhet, styrke, hurtighet og teknikk.
Vi ønsker å utvikle langrennsmiljøet i Vestfold for å fremme toppløpere på sikt.

Samarbeid med klubb og trenere

Vi er opptatt av å ha et godt samarbeid med skiklubbene. Treningsplanen utarbeides i samråd med klubbtrenerne for å samkjøre klubbtreninger og skoletreninger. På denne måten sikrer vi totalbelastningen for hver utøver. Våre trenere er også faglig samtalepartner for klubbene.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Langrenn

Treningsfasiliteter

Om høsten foregår treningene i fantastiske barmarksområder på Eik, Slagendalen, Storås og Åsane. Området er først og fremst kjent for unike rulleskimuligheter. Rulleskiløypa i Storås blir benyttet jevnlig og har gitt oss et nytt løft. I tillegg har vi nær tilknytning til idrettshaller, styrketreningsrom og friidrettsbane. På vinterstid har vi kanskje Norges beste kunstsnøanlegg i Stokke. Dette gir skimuligheter på nykjørte løyper fra tidlig desember til påske. Langrennselevene får også tilbud om individuell oppfølging hva gjelder treningsplanlegging og treningsdagbok.

Treningssamling

Vi har et mål om å utvikle toppløpere og fokuset på samlingene er at utøverne skal ”lære å gjennomføre gode treningssamlinger”. På samlingene jobber vi mer med teknikk og det er rom for individuelle samtaler. Samlingene er planlagt i god tid og i samarbeid med klubbtrenerne. Wang langrenn Tønsberg tilbyr 20 samlingsdøgn.

Våre trenere

Møt Teamet

Kristian Horntvedt

SPORTSSJEF / Lærer

T:  902 06 756

E:  krh@wang.no

Barbro Kvåle Trømborg

Trener

T:  971 42 779

E:  barbro.tromborg@wang.no

Jørgen Aukland

Trener

T:  412 39 705

E:  jorgen.aukland@wang.no

Anders Aukland

Trener

T:  412 23 1605

E:  anders.aukland@wang.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte