Hopp til hovedinnhold

Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Som elev på WANG Toppidrett får du mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere samt nok treningsmengde åpner muligheten for en toppidrettskarriere.

Samarbeid

Vi samarbeider med treneren din slik at vår trening er koordinert med treningen du gjør i klubben din. Trenerne sørger for at hver enkelt spiller blir sett, og at opplegget blir tilrettelagt for den enkelte spiller på hve

Volleyball i Stavanger

Volleyball står sterkt i Rogaland, og vi har flere sterke, lokale klubber som gjør seg gjeldene på landsbasis. Da var det på tide at WANG Stavanger fikk opp et tilbud til de elevene/spillerne som ønsker å satse på idretten sin, og fremdeles bo hjemme.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Toppidrett Volleyball

Er det noe du lurer på?