Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Toppidrett Trondheim

Oppstartsprosess

Vi har fått inn 34 støttebrev fra ulike idretter og klubber. Vi håper nå på en positiv behandling hos Utdanningsdirektoratet.

Idrett- og skoletilbud

Vi tar sikte på å bygge en solid akademisk skole, som skal levere skoleresultater på lik linje med andre WANG skoler - godt over landsgjennomsnittet. Spesifikt fagtilbud vil bli publisert senere

Les mer om WANG

Les mer om WANG ved å klikke på linken nedenfor.

Reisen din begynner på WANG

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus.

Fordi vi bryr oss om elevene våre!

Som elev på WANG Toppidrett skal du oppnå utvikling og resultater som skal åpne dører for deg videre i livet enten på idrettsbanen eller i videre studier.

Vi samarbeider tett med klubb, forbund og landslag.

For å sikre en helhetlig plan rundt våre elever har trenerne også en god dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag.

340 tre ningstimer årlig.

Våre elever trener årlig mellom 340–500 treningstimer i skolens regi. Treningen skjer med en trenertetthet på 6–12 elever per trener.

Møt teamet

WANG sentralt

En smilende mann med kort blondt hår, iført en blå hettegenser med glidelås, poserer for et vennlig portrett mot en nøytral bakgrunn.

Håvard R. F. Johansen

T:  92445800

E:  hj@wang.no

En smilende mann med blondt hår, iført en blåmønstret hettegenser over en skjorte med blå krage, satt mot en nøytral bakgrunn, minner om Vilhelm Laes estetikk.

Vilhelm Lae

T:  92428163

E:  vl@wang.no

En smilende kvinne med blå øyne og blondt hår, iført en oransje fleecejakke er Veronica Undseth. Hun poserer foran en bokhylle fylt med bøker, og utstråler en munter og kunnskapsrik

Veronica Undseth

T:  93220606

E:  veronica.undseth@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteens gate 8, 0253 Oslo

Sentralbord

92445800 Ansatte