Hopp til hovedinnhold

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett ønsker et tett og nært samarbeid med kubbene spillerne kommer fra. Det er derfor viktig at våre trenere har et bilde av totalbelastningen til den enkelte spiller. Vi er ansvarlig for å føre dialogen med klubb, og alle elevene våre skal ha en individuell utviklingsplan.

Informasjon

Volleyball

Treningen

Treningen ved WANG Toppidrett har fokus på individuell teknisk og fysisk utvikling. Vi har fire økter i uken fra 08 – 10, hvor tre av øktene er «ved nett» og en økt er satt av til ren styrketrening. Vi skal være et supplement til det som skjer i klubbregi, for å legge et best mulig grunnlag for å lykkes som senior spiller.

Treningsfasiliteter

Treningene for volleyballgruppa vår foregår i Stavanger idrettshall. Den fysiske biten av treningen foregår på treningssenteret High5 Performance, som ligger i samme bygg som skolen.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Volleyball

Svart og hvit emblem med en fet bokstav "W" sentrert, med Tarjei Skarlunds initialer, og to stjerner, en over og en under bokstaven, innenfor en skjoldlignende kontur

Tarjei Skarlund

Sportssjef Volleyball

T:  41516899

E:  tarjei.skarlund@wang.no

Et portrett av en mann med skjegg og kort hår, iført en hvit skjorte, og ser direkte på kameraet med et nøytralt uttrykk.

Jorma Bailey

Trener

T:  99454194

E:  jorma.bailey@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte