foto harald gründel

Informasjon

Toppidrett Langrenn Romerike

Treninger

Hovedfokus for langrennsutøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell løperutvikling. Som utøver ved Romerike blir treneren på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil utøveren få daglig oppfølging. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste. Ved å ha SNØ som ”klasserom” skal vi bli ledende i landet på teknikk og det gir treningsfasiliteter på toppnivå hele året.

Treningssteder

Treningene til WANG Toppidrett langrenn gjennomføres i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Langrennsgruppen kommer også til å benytte seg av treningsfasilitetene (rulleskiløype) i Marikollen og Lillomarka. I tillegg har vi tilgang for fysisk trening i Sportytude treningssenter som ligger like ved siden av skolen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar langrennselevene på en felles barmarksamling. I tillegg har vi en snøsamling for langrennsløperne i løpet av skoleåret som er tilpasset etter skisesongen. Det planlegges også 4 hjemmesamlinger over 4 dager. Disse samlingen blir i kombinasjon med helg for å begrense fravær skole.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Romerike Langrenn

Karstein Johaug

Sportssjef Langrenn

T:  99455395

E:  karstein.johaug@wang.no

Espen Honganvik Holen

Trener Langrenn

T:  907 94 341

E:  espen.holen@wang.no

Kari Vikhagen Gjeitnes

Trener Langrenn

T:  97766902

E:  kari.gjeitnes@wang.no

Langrenn Romerike

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte