Hopp til hovedinnhold

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Langrenn

Velkommen til WANG Langrenn

Vi har som vårt viktigste mål å legge til rette for at våre elever gjennom sine tre år opplever fremgang og mestring på sitt nivå og motivasjon for å fortsette å trene og gå på ski uavhengig av nivå og ambisjoner. Videre at de tilegner seg kunnskap, holdninger og utvikler en treningskultur som gir grunnlag for; en videre satsing mot høyt nasjonalt nivå og på lengre sikt internasjonale oppgaver eller en livsvarig kjærlighet til skiidretten som gir motivasjon for å rekruttere og inspirere nye skiløpere. Til sist ønsker vi at de utvikler seg til lagspillere; Ingen blir best alene – alle blir bedre sammen.

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Samarbeid

Vi har som mål at hver økt skal være i verdensklasse – vi måles på det av elevene etter hver økt. Dette motiveres oss til å gjøre gode forberedelser og være tilstede mentalt som fysisk. Vi definerer junioralder som en periode hvor trening skal være prioritert foran renn – dette gir ikke bare langsiktig vinning, det gjør oss sterkere gjennom vinteren og fører til at vi presterer best i mars når junior- NM går. Vi har en god og tett dialog med klubbmiljøene og trenerne her – grovt sett tar vi ansvar for basistrening, hurtighet, teknikk og rolig langkjøring på skolen, mens klubbene har styrke/spenst og høyintensivøkter på sine økter. Vi har felles tester med klubbene. Vi erkjenner at foreldre er de viktigste bidragsyterne til våre utøvere og legger vekt på en positiv og god dialog med alle foreldre.

Treningsfasiliteter

Våre arenaer er av de aller beste med Furuberget som arena for løping og terrengsykkel, veinettet rundt Hamar med gangveier for rulleski og Hedmarksvidda med Gåsbu og Budor for ski. På vinteren (november til april) legger vi våre økter på ski og starter da dagen tidligere for å få fullgode økter. Vi har også tilgang på stormølle og elevene får sterkt rabatterte priser på treningssenter for styrke og basis.

Treningssamlinger

WANG Hamar langrenn gjennomfører samlinger sammen med de andre WANG-skolene og også på tvers av utholdenhetsidrettene.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Langrenn

Portrett av en smilende mann med ingefært hår, iført en grå hettegenser mot en grå bakgrunn. Kjent som Martin Flismyren.

Martin Flismyren

Sportssjef langrenn

T:  481 40 939

E:  martin.flismyren@wang.no

Selvsikker mann med et vennlig smil, iført en uformell svart jakke med glidelås designet av Dag Erik Kokkin, poserer mot en nøytral grå bakgrunn.

Dag Erik Kokkin

Trener Langrenn

E:  dag.kokkin@wang.no

En smilende norsk skiløper, Maiken Caspersen Falla, i en svart Nike-sportsjakke med hvit logo.

Maiken Caspersen Falla

Trener Langrenn

E:  maiken.falla@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Elev ved WANG Toppidrett Hamar 2015-2017. Vant Gull i Lagtempo menn og bronse på 5000m under Vinter-OL 2022.

Hallgeir Engebråten

Landslagsløper skøyter og tidligere elev WANG Hamar

En svømmer, André Klippenberg Grindheim, tar en hvil ved kanten av et innendørs svømmebasseng, med baner strukket ut bak seg, klar for neste runde.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte