Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Hovedfokus for friidrett ved WANG Toppidrett Fredrikstad er å bygge en fysisk grunnmur som skal være et utgangspunkt for en videre satsning. Dette gjøres i nært samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på basistrening og basisferdigheter. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som friidrettsutøver. Dette er spesielt viktig for utøvere som øker treningsbelastningen sin mye.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En friidrettsutøver på WANG Toppidrett kommer fra klubber i hele regionen, og øktene på WANG Toppidrett friidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne jobber med styrkeinnlæring, coretrening, koordinasjon og annen nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. I tillegg jobbes det med en bevisstgjøring og skolering av utøverne i forhold til hva som kreves av dem for å utvikle seg. WANG Toppidrett friidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Friidrettsforbund for å ivareta oppfølging på landslag.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar friidrettselevene på en ukes treningsleir til varmere strøk. I løpet av uken trenes det to ganger per dag og i tillegg er det mange sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett friidrett gjennomføres dels i styrkerommet på skolen, dels turnhallen til Nedre Glomma Turn, dels på tartandekket på Lisleby stadion samt dels i friidrettsavdelingen i Østfoldhallen.

Møt teamet

Friidrett

Tor Øivind Ødegård

Toppidrettsjef Fredrikstad

T:  92433677

E:  tor.odegaard@wang.no

Teemu Pasanen

Trener friidrett, fagansvarlig styrketrening

T:  92225413

E:  teemu.pasanen@wang.no

Unn Merete L. Jæger

Trener friidrett

T:  93441692

E:  unnmerete.jaeger@friidrett.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte