Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Treningen og undervisningen i håndball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere håndballkarriere. På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballskolering. WANG Toppidrett håndball er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett Fredrikstad kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar håndballelevene på en ukes treningsleir til Spania. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i Kongstenshallen, på Nedre Glomma turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

Møt teamet

Håndball

Andre Jauert

Sportssjef håndball

T:  92027318

E:  andre.jauert@wang.no

Lars Olsen

Trener håndball

T:  90500236

E:  lars.olsen@wang.no

Elias Mar Halldorsson

Trener håndball

T:  984 96 202

E:  trener.elite@fredrikstadbk.no

Sigvald Veim Andreassen

Faglærer, trener håndball

T:  992 98 636

E:  sigvald.andreassen@wang.no

Håndball Fredrikstad

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte