Hopp til hovedinnhold

På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballballskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i regionen. Øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Trening

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, fysikk og mental trening som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett Håndball gjennomføres i Stavanger Idrettshall. Hver mandag blir treningen i sin helhet viet til fysisk fostring, med løp og styrketrening som hovedingrediens. Onsdagene er organisert halve økten med skadeforebygging/styrketrening og halve økten med håndballspesifikk trening. Fredagene er satt av i sin helhet til håndball. Keepertrener er til stede ved tre av øktene. Mye av treningen til håndball, foregår på High5.

Treningssamling

Hvert skoleår drar håndballelevene på en ukes treningsleir. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på treningsleir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» mennesket.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Håndball

En smilende kvinne med langt blondt hår, iført en mørk topp, mot hvit bakgrunn er Linda M Næsheim.

Linda M Næsheim

Trener

T:  90694783

E:  linda.nasheim@wang.no

En mann med kort, stylet hår og slående blå øyne vendt mot kameraet mot en nøytral bakgrunn identifiseres som Ole Andrè Lerang.

Ole Andrè Lerang

Trener

T:  92854501

E:  ole.andre.lerang@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte