Informasjon

Toppidrett Håndball Romerike

Treninger

Treningen og undervisningen i håndball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere håndballkarriere. På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballballskolering. På treningene legges det vekt på å utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

Treningssteder

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i Skedsmohallen i Lillestrøm. Utover dette er vi tilknyttet Sportytude i forbindelse med rene fysiske økter. Sportytude ligger like ved siden av skolen.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med øvrige idretter. Timeplanen starter med trening for alle elever kl. 08.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Morgentrening gjør at elevene er opplagte til en effektiv skoledag, samtidig som de blir fysisk restituert til eventuell treningsøkt etter skoletid.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.
foto harald gründel
FOTO HARALD GRündel
foto harald gründel

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Håndball

Ane Mällberg

Sportssjef Håndball

T:  45487792

E:  ane.mallberg@wang.no

Kristian Bliznac

Trener håndball

T:  47507686

E:  kristian.bliznac@wang.no

Michael Rehnquist

Trener Håndball

T:  41315683

E:  michael.rehnquist@wang.no

Jan-Andreas Fosnæs

Fysisk trener håndball

T:  45286926

E:  jan.fosnas@wang.no

Mirko Vicentijevic

Trener Håndball

T:  0046707962957

E:  mirko.vicentijevic@wang.no

Geir Mällberg

Trener håndball

T:  91000500

E:  geir@mallberg.no

Linnea Säreborn

Trener Håndball

T:  +46734261550

E:  linnea.sareborn@hotmail.com

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte