Hopp til hovedinnhold

På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen, med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. Vi jobber også mye med det fysiske.

Samarbeid med klubb, Vestfold kretslag og landslag

Fotballspillerne på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold fylke. 
Vi tilbyr en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort i tilstrekkelig grad i klubbhverdagen.

For å sikre et godt samarbeid mellom klubb og skole har sportssjef og trenere løpende dialog med klubbene, landslagstrenere og Vestfold Fotballkrets.

Nøkkelinformasjon

Fotball

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett fotball gjennomføres på fasilitetene til Eik-Tønsberg, Vestfoldhallen, WANG treningssenter og Messehallen. Her er det gode muligheter for å trene fotball, basistrening, styrke og ressurstrening

Treningssamling

Hvert skoleår reiser fotballelevene på en ukes treningsleir til Tyrkia eller Spania, hvor vi har optimale forhold med tanke på vår idrett. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter. I tillegg til det sportslige er dette en viktig sosial happening hvor vi får bedre tid til å bli godt kjent med hver enkelt utøver.

Våre trenere

Møte teamet

En målbevisst trener, Per Egil Swift, i sportsklær med et fokusert uttrykk, som står utendørs på en solskinnsdag.

Per Egil Swift

SPORTSSJEF

T:  928 35 111

E:  pes@wang.no

En selvsikker mann med lyse skjeggstubber og et hyggelig smil, kledd i en blå sportsjakke med mønstret design, poserer utendørs med grønt løvverk i bakgrunnen. Dette er Martin Jensen.

Martin Jensen

Trener

T:  404 96 002

E:  martin.jensen@wang.no

En fokusert mann med kort hår iført blå sportsjakke med logo, stående utendørs med trær i bakgrunnen er Fredrik Kjølner.

Fredrik Kjølner

Trener

T:  992 40 023

E:  frk@wang.no

En selvsikker, middelaldrende mann med skjegg, iført en blå hettegenser, smiler forsiktig mens han står utendørs. Dette er ingen ringere enn Tor Øyvind Berntsen.

Tor Øyvind Berntsen

Trener

T:  479 35 007

E:  tob@wang.no

En selvsikker mann med en vennlig oppførsel, iført en uformell sportsjakke og et subtilt smil, står utendørs med løvverk i bakgrunnen og gir fra seg en atmosfære av tilgjengelighet og profesjonalitet.

Kim Kamman Brodersen

Keepertrener

T:  932 44 242

E:  kb@wang.no

En smilende Fredrik Aukland med lyst skjegg, iført mørk poloskjorte med logo på, stående utendørs med frodig grønt i bakgrunnen.

Thomas Eftedal

Trener Lagidrett og hybelansvarlig

T:  959 72 544

E:  effi@wang.no

En selvsikker Fredrik Aukland i sporty poloskjorte stående utendørs med naturlig bakteppe, muligens en trener eller idrettsutøver.

Ronny Johnsen

Trener

T:  977 15 444

E:  tonsberg@wang.no

Selvsikker unge Svein Inge Børven med et sammensatt uttrykk, iført en avslappet mørk skjorte med logo, stående utendørs.

Svein Inge Børven

T:  928 16 498

E:  svein.borven@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte