Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En fotballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold fylke, og øktene på WANG Toppidrett fotball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett fotball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med Vestfold Fotballkrets og landslagstrenerne med tanke på spilleroppfølging på disse nivåene.

Nøkkelinformasjon

Fotball

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett fotball gjennomføres på fasilitetene til Eik-Tønsberg, FIX Arena, TK Hallen, Messehall/ basishall og Stamina. Her er det gode muligheter for å trene fotball, basistrening, styrke og ressurstrening.

Treningssamling

Hvert skoleår drar fotballelevene på en ukes treningsleir til Tyrkia eller Spania, hvor vi har optimale forhold med tanke på vår idrett. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Våre trenere

Møte teamet

Per Egil Swift

SPORTSSJEF

T:  928 35 111

E:  pes@wang.no

Martin Jensen

Trener

T:  404 96 002

E:  martin.jensen@wang.no

Fredrik Kjølner

Trener

T:  992 40 023

E:  frk@wang.no

Tor Øyvind Berntsen

Trener

T:  479 35 007

E:  tob@wang.no

Kim Kamman Brodersen

Keepertrener

T:  932 44 242

E:  kb@wang.no

Thomas Eftedal

Trener Lagidrett

T:  959 72 544

E:  effi@wang.no

Ronny Johnsen

Trener

T:  977 15 444

E:  tonsberg@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte