Hopp til hovedinnhold

Våre basis tekniske idretter

Samarbeid med klubb, forbund og landslag

Basisutøverne på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfoldområdet.
WANG Toppidrett er ment som et supplement til utøvernes klubbhverdag. Vi tilbyr en lærings- og utviklingsarena med fokus på grunnleggende styrke, utholdenhet, hurtighet, spenst, koordinasjon og bevegelighet. Altså trening som ofte er vanskelig å få gjort i tilstrekkelig omfang i klubbhverdagen.

For å sikre et godt samarbeid mellom klubb og skole har sportssjef og trenere løpende dialog med klubbene, landslagstrenere og aktuelle forbund.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Basis

Treningsfasiliteter

Utøverne i tekniske idretter gjennomfører treningene i Messehall A (basis/turnhall), Greveskogen Friidrettspark, Storås skiarena, WANG parken og WANG treningssenter.

Treningssamling

Hvert skoleår drar basiselevene på en ukes treningsleir. Alle elever i gruppen får dette tilbudet. Noen elever reiser på flere samlinger. Fem av dagene gjennomføres to økter per dag. I tillegg til det sportslige er dette en viktig sosial happening hvor vi får bedre tid til å bli godt kjent med hver enkelt utøver. Noen idretter reiser sammen med andre skoler og / eller forbund.

Våre trenere

Møt Teamet

Fredrik Aukland, selvsikker mann i hvit poloskjorte, armene i kors, med et varmt smil utendørs.

Sigurd Andersen

SPORTSSJEF TEKNISKE IDRETTER

T:  928 68 114

E:  siga@wang.no

En smilende Fredrik Aukland med lyst skjegg, iført mørk poloskjorte med logo på, stående utendørs med frodig grønt i bakgrunnen.

Thomas Eftedal

Trener Lagidrett og hybelansvarlig

T:  959 72 544

E:  effi@wang.no

En middelaldrende mann med kort lyst hår, briller og en marineskjorte, som står foran en strukturert vegg og gir et nøytralt uttrykk til kameraet. Dette er Mikael Flygind Lars

Geir Vestvik

Trener kampidrett

T:  934 19 940

E:  geve@wang.no

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte