Hopp til hovedinnhold

Det er ikke slik at det finnes en enkel oppskrift for å nå toppen som idrettsutøver, men en ting er likevel sikkert: veien er lang, hard og fylt med trening. På WANG pleier vi å si at det ikke er en rettighet å lykkes på idrettsbanen, men en mulighet. Denne muligheten ønsker vi å gi deg ved å hjelpe deg i gang på starten av denne reisen. 

Det er selvfølgelig du som må gjøre jobben selv, men vi vil bidra til din utvikling på flere områder. Våre mange og svært kompetente trenere vet alle hva som skal til for å nå toppen. Disse vil gi deg tett individuell oppfølging og hele tiden hjelpe deg med å se hva du må jobbe med for å ta neste steg. Vi har trenere med spisskompetanse innen ulike idretter, og et bredt og sammensatt trenerteam. 

På WANG får du være i et idrettsmiljø hele dagen. Hos oss går det elever som ønsker å utvikle seg, både idrettslig og skolefaglig. Da blir det også lettere for deg å gjøre de rette prioriteringene og ta de gode valgene du må ta hver dag med tanke på trening og hvile. 

Hvis du ser bak en idrettsprestasjon, finner du alltid et godt treningsmiljø. Dette er noe du finner på alle våre toppidrettsgymnas. Hos oss gleder elevene seg til å komme på skolen og på trening - og dette er viktige aspekter du skal holde på i mange år fremover.

Fleksibilitet er viktig for mange unge utøvere, og her vil vi legge til rette for deg. Dersom du mister skoledager på grunn av treningssamlinger eller du er mye borte på viktige konkurranser, sørger vi for en løsning som ikke går på bekostning av det skolefaglige.

På WANG Toppidrett gjør du unna dine tre år på videregående skole og får en generell eller spesiell studiekompetanse. Det betyr at du slipper å gå “all inn” for idretten din når du er 16 år. Du kan satse på idretten din og samtidig ha utdannelsen din å støtte deg på. 

For de aller fleste er det også nyttig å ha noe annet å tenke på enn idretten. Lærerne våre jobber hardt for at du skal nå de skolefaglige målene dine, men samtidig er de opptatt av å gjøre de nødvendige tilretteleggingene i fagene slik at du kan satse fullt på det idrettslige. Alle våre trenere er opptatt av idrett og mange er også både lærer og trener.