Gjennom den daglige treningen skal utøverne tilegne seg grunnleggende fysiske og tekniske ferdigheter som skal danne basis for en senere toppidrettskarriere. Undervisning og instruksjon skal utvikle utøvernes kunnskaper og holdninger til toppidrett. Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet og turn/ koordinasjon.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som idrettsutøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En basisutøver på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold området, og øktene på WANG Toppidrett basis skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får trening i grunnleggende styrke, utholdenhet, hurtighet, spenst, koordinasjon og bevegelighet som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett basis vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de er medlem av. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølging av utøveren. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og de forskjellige forbund for å ivareta oppfølgingen av utøvere på landslag.

Utholdenhet

På WANG Toppidrett Tønsberg er det egne treningsgrupper for langrenn og roing. Andre utholdenhetsidretter samles sammen med basisgruppa. Våre utholdenhetstrenere følger opp elevene individuelt og samarbeider tett med andre utholdenhetsidretter. Dette er et samarbeid med klubbtrenerne i de ulike idrettene

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Utholdende idretter

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett basis gjennomføres i Messehall A(basis/turnhall), Greveskogen Friidrettspark, Storås skiarena og Family Sportsclub Tønsberg. Her er det gode muligheter for basisøkter og fysisk trening i treningsstudio.

Treningssamling

Informasjon kommer

Våre Trenere

Møt teamet

Mikael Flygind Larsen

Sportssjef Utholdenhet

T:  930 50 410

E:  mikael.larsen@wang.no

Reidar Borgersen

Trener Utholdenhet/Sykkel

T:  415 62 871

E:  reidar.borgersen@wang.no

Ståle Jan Frøynes

Trener Utholdenhet

T:  901 41 998

E:  sjf@wang.no

Magnus Arnesen

Trener

T:  977 15 444

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte