WANG Toppidrett Golf har definerte satsningsområder innen golf (putting, nærspill, fysisk trening og spillestrategi). Disse vektlegges både i elevenes undervisning og i trenerutviklingen.
Totalt tilbys elevene omlag 500 treningstimer per skoleår.

Samarbeid med klubb, forbund og landslag

På WANG Toppidrett er vi opptatt av å utvikle hele mennesket. WANG Toppidrett golf skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får kunnskap om de 5 prosessene:

  • Teknisk
  • Strategisk
  • Mentalt
  • Fysisk
  • Sosialt

For å sikre helhetlig oppfølgning av våre elever har trenerne tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag.

I 2016 inngikk WANG og Norges Golfforbund en samarbeidsavtale som skal sikre at utøverne får best mulig forutsetninger for å utvikle seg.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Golf

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Vestfold Golfklubb, Vestfold Golfhall, Family sports club, gymsal og Basishallen på Eik. På Vestfold Golfklubb har elevene tilgang til treningsfasiliteter og baner også utenfor skoletiden.

Treningssamling

I løpet av skoleåret arrangeres 6-8 heldagssamlinger og to utenlandssamlinger. Deriblant en 7-10 dagers samling for golfelevene i Tønsberg. Og en storsamling over to uker sammen med de andre WANG-skolene. Denne inkluderer bl.a. to-dagers slagturnering (WANG-mesterskapet), nærspillmesterskap og puttemesterskap.

Våre trenere

Møt Teamet

Morten Hagen

Sportssjef

T:  916 33 366

E:  morten.hagen@wang.no

Gordon Morrison

Trener golf

E:  gordon.morrison@wang.no

Jørn Johnsen

T:  97661087

E:  jorn.johnsen@wang.no

Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte