WANG Toppidrett Golf har definerte satsningsområder innen golf (putting, nærspill, fysisk trening og spillestrategi) som blir vektlagt ekstra, både når det gjelder undervisning av elevene og utvikling av trenerne. Totalt får elever tilbud om ca. 500 timer trening per skoleår.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett golf skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får kunnskap om de 5 prosessene:

  • Teknisk
  • Strategisk
  • Mentalt
  • Fysisk
  • Sosialt

Vi jobber med å utvikle hele mennesket!

For å sikre en helhetlig oppfølgning rundt våre elever har trenerne en tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag. I 2016 inngikk WANG og Norges Golfforbund en samarbeidsavtale som skal sikre at utøverne får best mulig forutsetninger for å utvikle seg.

WANG Toppidrett Tønsberg har inngått samarbeidsavtaler med family sports club på gressbanen for fysisk trening, Vestfold Golfhall og Vestfold golfklubb. På Vestfold Golfklubb har elevene tilgang til treningsfasiliteter og baner også utenfor skoletiden.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Golf

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Vestfold Golfklubb, Vestfold Golfhall, Family sports club, gymsal og Basishallen på Eik.

Treningssamling

I løpet av skoleåret arrangeres det to utenlandssamlinger og 6-8 heldagssamlinger. Den ene samlingen er en storsamling over to uker der alle fire WANG skolene er sammen på samling. Her arrangeres det I tillegg til masse trening en todagers slagturnering (WANG-mesterskapet), nærspillmesterskap og puttemesterskap. Den andre samlingen er en 7-10 dagers samling for den enkelte skole. Heldagssamlinger består av dagssamlinger jevnt fordelt over hele året.

Våre trenere

Møt Teamet

Morten Hagen

Sportssjef

T:  916 33 366

E:  morten.hagen@wang.no

Geoff Dixon

Golftrener

T:  488 54 078

E:  Geoff.dixon@golfforbundet.no

Jørn Johnsen

Treningskoordinator

T:  971 69 096

E:  jorn.johnsen@wang.no

Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

Fasiliteter og Reisemål

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Vestfold Golfklubb, Vestfold Golfhall, Family sports club, gymsal og Basishallen på Eik.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte