Hopp til hovedinnhold


WANG Toppidrett Golf har definerte satsningsområder innen golf (putting, nærspill, fysisk trening og spillestrategi). Disse vektlegges både i elevenes undervisning og i trenerutviklingen.
Totalt tilbys elevene omlag 500 treningstimer per skoleår.

Samarbeid med klubb, forbund og landslag

På WANG Toppidrett er vi opptatt av å utvikle hele mennesket. WANG Toppidrett golf skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får kunnskap om de 5 prosessene:

  • Teknisk
  • Strategisk
  • Mentalt
  • Fysisk
  • Sosialt

For å sikre helhetlig oppfølgning av våre elever har trenerne tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag.

I 2016 inngikk WANG og Norges Golfforbund en samarbeidsavtale som skal sikre at utøverne får best mulig forutsetninger for å utvikle seg.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Golf

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Vestfold Golfklubb, Fokus Golf Horten, Messehallen og WANG treningssenter. På Vestfold Golfklubb har elevene tilgang til treningsfasiliteter, range og banen i skoletiden. Etter trening på Vestfold golfklubb transporteres elevene til skolen med buss.

Treningssamling

I løpet av skoleåret arrangeres 6-8 heldagssamlinger relatert til innspill mot turneringer og to utenlandssamlinger. Deriblant en 7-10 dagers samling for golfelevene i Tønsberg. WANG Tønsberg har et samarbeid med WANG Romerike, som betyr at vi samkjører våre samlinger til Spania i vinterhalvåret. Denne inkluderer bl.a. to-dagers slagturnering (WANG-mesterskapet), nærspillmesterskap og puttemesterskap.

Samling Uke 37 med WANG Oslo
Samling til Spania i uke 3 og 12 sammen med WANG Romerike
Vårsamling til Sverige med WANG Romerike.

Våre trenere

Møt Teamet

Knud Andreas Krokeide

Sportssjef golf

T:  480 65 655

E:  knud.storeide@wang.no

Thomas Lysgaard

Trener golf

T:  966 46 666

E:  thomas.lysgaard@wang.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte