WANG Roing skal bidra til å sikre rekrutteringen til elitegruppen i Norges Roforbund.
I Tønsberg er Ansten Due sportssjef/trener og Line Andresen trener.

Samarbeidspartnere

WANG Roing samarbeider tett med klubbtrenere og klubber. Årsplaner, samlinger og treningsleirer blir diskutert og planlagt i samarbeid med klubbtrenerne. WANG hjelper til med å øke treningsmengden og å utvikle individuelle ferdigheter.
Norges Roforbund har i mange år hatt gode og svært gode internasjonale resultater og det finnes en solid kompetanse i utvikling av fysiske, tekniske, mentale og sosiale ferdigheter som roere på WANG nyter godt av. Roforbundet har også tilgang til Olympiatoppens kompetanse, noe våre elever selvsagt også har glede av. WANG Roing tar utgangspunkt i Roforbundets utviklingstrapp i arbeidet med unge utøvere, og søker samarbeid mot aktuelle kraftsentere.

Nøkkelinformasjon

Roing WANG Tønsberg

Treningsfasiliteter

WANG Tønsberg benytter seg av Tønsberg Roklubb, Horten Roklubb og WANG Tønsberg sine fasiliteter.

Treningssamling

Roerne fra de tre toppidrettsskolene i WANG-systemet samles 3 dager i første semester og 3 dager i andre semester. En uke blir lagt til Razice, Tsjekkia, hvor båttrening med lagroing og teknisk utvikling er sentralt.

Våre trenere

Møt Teamet

Ansten Due

SPORTSSJEF

T:  975 09 451

E:  ansten.due@wang.no

Line Andresen Olstad

Trener

T:  932 05 930

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte