Hopp til hovedinnhold
Foto Harald Gründel

Informasjon

Toppidrett Freeski Romerike

Treninger

Vi har totalt 3 – 6 faste treninger per uke hvor 3 av treningene inngår i skoletiden og er en del av faget toppidrett. Innholdet og fokuset i treningene vil variere etter hvilken treningsperiode vi befinner oss i. Sammen med utøver jobber vi med utvikling av det helhetlige og har blant annet fokus på utvikling av fysisk form, skadeforebyggende trening, koordinasjonstrening og treningsforståelse så vel som utvikling av idrettsspesifikk teknikkutvikling.

Treningssteder

I det daglige vil vi ha tilgang til Sportytude, SNØ, JumpYard, Wyller og Tryvann samt Big Air bagen i Marikollen. De fleste av treningsarenaene vi bruker i det daglige ligger i kort avstand til skolen. Utover dette bruker vi også Heming trampolinehall og andre treningsarenaer både utendørs og innendørs i Oslo og Lørenskog i perioder hvor det er hensiktsmessig.

Samlinger og konkurranser

Selv om vi har mye bra treningsfasiliteter rundt skolen vår, planlegger vi også idrettsspesifikke treningssamlinger for freeskiutøverne. Samlingene våre finner sted både i innland og utland, og bestemmes ut ifra snøforhold og parktilbud. Samlingene vil finne sted før/under og etter konkurransesesong. Destinasjon og dato kan variere fra år til år, men har som felles formål; å være en idrettsspesifikk treningssamling som tilrettelegger for god teknikkutvikling på individuelt nivå. Vi planlegger også rene samlingsdager i Oslo/ Lørenskog som vil bli satt opp i perioden mellom skolestart og konkurransesesong. Her vil fokus være alt fra utvikling av fysisk form til lagbygging eller idrettsspesifikk trening.

Kostnader

For skoleåret 24/25 vil treningstilbudet WANG Freeski koste 30000 kr. Inkludert i prisen vil det være full oppfølging av trener i det daglige, på samlinger og under NC og NM. Det dekker treningsutgifter som leie av hall, medlemskap i Sportytude og SNØ gjennom hele året, felles transport i minibuss når det er aktuelt, og eventuelt andre aktivitetskostnader knyttet til den planlagte treningen. Samlingsdøgn på reise dekkes i sin helhet av utøver.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Freeski

Et portrett av en smilende person med rødt hår, iført en blå atletisk topp med glidelås mot en nøytral bakgrunn av Eirik Zahl Slora.

Eirik Zahl Slora

Sportssjef Freeski/Snowboard

T:  91700428

E:  eirik.slora@wang.no

En smilende mann med lyse skjeggstubber og blå øyne, iført hvit t-skjorte mot grå bakgrunn, heter Joachim Eltvik.

Joachim Eltvik

Trener Snowboard

T:  93422922

E:  joachim.eltvik@wang.no

Henning Abrahamsen

Trener Freeski/Snowboard

T:  40082277

E:  henning.abrahamsen@wang.no

FOTO HARALD GRündel
Foto Harald Gründel

Treningsfasiliteter

SNØ hallen

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte