Informasjon

Toppidrett Fotball Romerike

Treninger

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Treningssteder

Fotballgruppa trener i LSK-hallen mandag, onsdag og fredag 08.00 – 09.30. Elevene begynner disse tre dagene på skolen til fjerde time (10.45) og vi har felles busstransport fra hallen til skolen etter trening.

Time-/Ukeplan

WANG Toppidrett tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø. Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet. Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling. Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav. Vi tilrettelegger for kunnskapsdeling med samarbeidende toppidrettsmiljøer og gjennomføring ved andre behov og/eller prioriteringer i treningsarbeidet (eks. utholdenhets- og hurtighetstrening, mental trening o.l)

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.
FOTO HARALD GRündel

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Fotball

Espen Olsen

Idrettsansvarlig Ung / Sportssjef Fotball

T:  92295631

E:  espen.olsen@wang.no

Ingrid Moe Wold

Trener Fotball / Fysioterapeut

T:  48221296

E:  ingrid.wold@wang.no

Toni Ordinas

Trener Fotball

T:  47454536

E:  toni@lsk.no

Petter Seljeskog

fysisk TRENER FOTBALL

T:  95927184

E:  petter.seljeskog@wang.no

Magnus Olsen

Trener fotball

T:  90774472

E:  magnus.olsen@lsk.no

Pål André Helland

trener fotball

T:  90839152

E:  phelland90@gmail.com

Ole-Petter Bremstein

Trener fotball

T:  47328524

E:  oleppedersen14@outlook.com

FOTO HARALD GRÜNDEL
FOTO HARALD GRÜNDEL
Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte