foto harald gründel

Informasjon

Toppidrett Innebandy Romerike

Treninger

Hovedfokus for innebandy ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som innebandyspiller.

Treningssteder

Treningene til WANG Toppidrett innebandy gjennomføres i Thonhallen. Fysiske treninger er på treningssenteret Sportytude. Alt i nær tilknytning til skoleområdet.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med øvrige idretter. Timeplanen starter med trening for alle elever kl. 08.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Morgentrening gjør at elevene er opplagte til en effektiv skoledag, samtidig som de blir fysisk restituert til eventuell treningsøkt etter skoletid.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Innebandy

Espen Eriksson

Sportssjef Innebandy / Spesialpedagog

T:  41677319

E:  espen.eriksson@wang.no

Rune Ali Zouhar

TRENER INNEBANDY

T:  95205149

E:  runealizouhar@gmail.com

Henrik Pettersen

Trener innebandy

T:  46544423

E:  henrik@osloidrettssenter.no

Nicholay Halvorsen

Trener Innebandy

T:  47280163

E:  halvorsen.nicholay@gmail.com

FOTO HARALD Gründel
FOTO HARALD GRÜNDEL

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte