Hopp til hovedinnhold
FOTO HARALD GRündel

Informasjon

Toppidrett Skiskyting Romerike

Treninger

Hovedfokus for skiskytterutøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell utvikling. Som utøver på Romerike blir treneren på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil du få daglig oppfølging. På treningene legges det vekt på å utvikle tidlige gode skyteferdigheter, skiteknikk og helhetlig treningsplanlegging. WANG Toppidrett Romerike har også fokus på kontinuerlig veiledning og individuell tilpasning av våpen og skytestillinger.

Treningssteder

WANG Romerike Skiskyting gjennomfører sine treninger i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Ved å ha SNØ som "klasserom" har vi en unik mulighet til å trene skiteknikk hele året og vi har treningsfasiliteter på høyeste nivå i umiddelbar nærhet. Skiskyttergruppen kommer også til å benytte seg av treningsarenaer i Marikollen, Lillomarka og Hvaltjern. Vi har også tilgang til fysisk trening i Sportytude treningssenter som ligger like ved skolen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar skiskyttergruppen på en felles barmarksamling. Vi har også en snøsamling i løpet av skoleåret. Det planlegges 4 hjemmesamlinger over 4 dager. Disse samlingene blir i kombinasjon med helg for å begrense fravær fra skole. Vi har et utstrakt samarbeid med klubbene på Romerike og dette medfører tett og kontinuerlig oppfølging av den enkelte utøver.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Skiskyting

En middelaldrende mann med et vennlig uttrykk, iført mørk jakke med hvite detaljer, og satt mot en nøytral grå bakgrunn er Svenn-Arne Nordheim.

Svenn-Arne Nordheim

Sportssjef skiskyting

T:  91772076

E:  svennarne.nordheim@wang.no

En smilende mann med mørkt hår, ikledd blå poloskjorte, poserer foran en hvit og brunstripet bakgrunn er Ole Holt Olsen.

Ole Holt Olsen

Trener Skiskyting

T:  90045422

E:  ole.olsen@wang.no

En smilende mann med skjegg, iført en grå Nike-t-skjorte med et emblem på venstre side, poserer mot en lys vegg.

Mattis Haug

Trener Skiskyting

T:  98879858

E:  mattis.haug@wang.no

Skiskyting Romerike

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte