Informasjon

Toppidrett Ishockey Romerike

Treninger

Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG har et spesielt samarbeid inn mot Lørenskog Ishockeyklubb. Samarbeid med klubben og sportssjef Peter Messa gjør at den største hockeyklubben i nærområdet er godt forankret inn mot skolen.

Treningssteder

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Lørenskog Ishall. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi daglig benytter. Elevene ved WANG Toppidrett Ishockey kan også benytte Sportytude treningssenter som ligger like ved siden av skolen, til egentrening.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med øvrige idretter. Timeplanen starter med trening for alle elever kl. 08.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Morgentrening gjør at elevene er opplagte til en effektiv skoledag, samtidig som de blir fysisk restituert til eventuell treningsøkt etter skoletid.

Brosjyre for skoleåret 2022-2023

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Ishockey

Peter Messa

Sportssjef ishockey

T:  40605247

E:  peter.messa@wang.no

Grzegorz Rostkowski

Trener Ishockey

T:  92546291

E:  grzegorz.rostkowski@wang.no

Mathias Falseth

Trener Ishockey

T:  94809121

E:  mathiasfalseth@live.no

Sebastian Johansen

Trener Ishockey

T:  46880891

E:  basse.johansen@hotmail.no

Røymark debuterte offisielt for det norske herrelandslaget i ishockey ved VM i Canada 2008, og har siden vært å regne som fast innventar på landslaget. Han spiller nå på Vålerenga IF i Get Ligaen.

Martin Røymark

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte