FOTO HARALD GRündel

Informasjon

Toppidrett Alpint Romerike

Treninger

Med tilgang til SNØ har vi en unik mulighet til å gjennomføre trening 24/7 under fantastiske forhold. På treningene legges det mest vekt på å utvikle din totale treningsforståelse, med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste. «Bortesamlinger» gjennom året inngår også i opplegget hos oss på WANG Toppidrett Romerike.

Treningssteder

I tillegg til SNØ har vi tilgang til fysisk trening på Sportytude treningssenter, som også ligger rett ved skolen

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med øvrige idretter. Timeplanen starter med trening for alle elever kl. 08.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Morgentrening gjør at elevene er opplagte til en effektiv skoledag, samtidig som de blir fysisk restituert til eventuell treningsøkt etter skoletid.

Brosjyre for skoleåret 2023-2024

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Søke ALPINT?

WANG Toppidrett Romerike har nå åpnet søknadssportalen for alpinister. Når du/dere i søknadsprosessen for alpint blir bedt om å legge inn 1. halvårsvurdering fra 10. trinn, laster du/dere inn et tomt vedlegg (blankt ark). Når karakterer fra 1. halvår i 10. trinn foreligger fra ungdomsskolen legges disse inn på Min Side i søknadsportalen. Opptakssamling: WANG Romerike gjennomfører opptakssamling for 2007 løpere torsdag 19. januar 2023 i Marikollen Skisenter. Oppmøte er klokken 0900. Ta med SL og GS utstyr samt mat og drikke for dagen. For planlegging trenger vi antall deltagere - Send påmelding per e-post med navn på løper til morten.mork@wang.no innen 3. januar 2023. Velkommen!

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Alpint

Morten Brevik

Sportssjef alpin

T:  92201085

E:  morten.brevik@wang.no

Tomas Markegård

Trener alpin

T:  90598563

E:  tomas.markegard@wang.no

Sara Stensø

Trener ALPIN

T:  41233410

E:  sara.stenso@wang.no

Morten Mørk

Administrator Alpin

T:  97684097

E:  morten.mork@wang.no

Yngve Apneseth

Fysisk trener

T:  48152351

E:  yngve.apneseth@wang.no

Treningsfasiliteter

WANG Toppidrett Romerike Alpint trener i SNØ-hallen som er nærmeste nabo til skolen vår.

Alpint Romerike

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte