Hopp til hovedinnhold
FOTO HARALD GrÜndel

Informasjon

Toppidrett Golf Romerike

Treninger

Treningen og undervisningen i golf har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper og holdninger til faget toppidrett. I hovedsak basistrening, golfspesifikke ferdigheter og treningsplanlegging. På WANG Toppidrett får golfere mulighet til å ta med seg en kompetansegivende utdanning i kombinasjon med gode rammer for å drive trening og konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå. På treningene har vi fokus på å legge til rette for at hver utøver skal utvikle sine individuelle ferdigheter.

Treningssteder

Losby GK er vår hovedarena for golftrening hele skoleåret. I sesong vil treningen i hovedsak foregå på banen med individuelle arbeidsoppgaver og fellesøkter. På vinteren benytter vi simulatorsenteret, og dette gjør at vi kan trene golf hele året. Sportytude treningssenter er vår hovedarena for fysisk trening. Her har vi trening hver fredag gjennom hele skoleåret. Treningssenteret ligger like ved siden av skolen.

Treningssamlinger

Vi har til sammen over 4 uker i året med samlingsdøgn og samlingsdager. Samlingene arrangeres i både inn- og utland.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Golf

En smilende mann iført Niklas Diethelm-sportsjakke med logo på brystet, poserer mot en hvit veggbakgrunn.

Niklas Diethelm

Sportssjef golf

T:  98432409

E:  niklas.diethelm@wang.no

Mann med et vennlig smil ved navn Yngve Apneseth iført en blå sportsskjorte med logo plassert i et bibliotek.

Yngve Apneseth

Fysisk trener

T:  48152351

E:  yngve.apneseth@wang.no

FOTO HARALD GRÜNDEL
FOTO HARALD GRÜNDEL
FOTO HARALD GRündel
Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte