Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Basistrening Stavanger

Trening

Basis består av en treningsgruppe på tvers av idretter. Her kan utøverne fokusere på å utvikle sine basisferdigheter og dermed fokusere mer spesifikt på egen idrett i klubbregi. Gjennom den daglige treningen skal utøverne tilegne seg grunnleggende fysiske og tekniske ferdigheter som skal danne basis for en senere toppidrettskarriere. Undervisning og instruksjon skal utvikle utøvernes kunnskaper og holdninger til toppidrett.

Samarbeid

WANG er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Utøvere på basislinjen ved WANG Toppidrett kommer fra ulike idretter. Felles for alle er at de satser hardt på sin idrett. De kommer fra ulike klubber i hele regionen. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne jobber med styrkeinnlæring, coretrening, koordinasjon og annen nødvendig fysisk trening som det enten er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. I tillegg jobbes det med en bevisstgjøring og skolering av utøverne i forhold til hva som kreves av dem for å utvikle seg videre. WANG Toppidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere søker derfor å ha løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar basiselevene på en ukes treningsleir. I løpet av uken trenes det to ganger per dag og i tillegg er det sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Basis

En smilende skallet mann med skjeggstubbe, som uttrykker en vennlig og nærgående væremåte mot en grå bakgrunn er Arne Indrebø.

Arne Indrebø

Sportssjef Basis

T:  91771605

E:  arne.indrebo@wang.no

En smilende mann ved navn Tor Einar Refsnes med kort hår mot nøytral bakgrunn.

Tor Einar Refsnes

Toppidrettssjef

T:  41601097

E:  ter@wang.no

Portrett av Andriy Balyasnyy, en smilende mann med kort hårklipp og en svart glidelåstopp mot en grå bakgrunn.

Andriy Balyasnyy

Trener

T:  40108927

E:  andriy.balyasnyy@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte