Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Hovedfokus for basislinjen ved WANG Toppidrett er å bygge en fysisk grunnmur som skal være et utgangspunkt for en videre satsning. Dette gjøres i nært samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på basistrening og basisferdigheter som er viktige for din idrett. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som utøver. Her lager vi et opplegg tilpasset deg i samarbeid med din klubbtrener.

Samarbeid

WANG er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Utøvere på basislinjen ved WANG Toppidrett kommer fra ulike idretter. Felles for alle er at de satser hardt på sin idrett. De kommer fra ulike klubber i hele regionen. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne jobber med styrkeinnlæring, cooretrening, koordinasjon og annen nødvendig fysisk trening som det enten er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. I tillegg jobbes det med en bevisstgjøring og skolering av utøverne i forhold til hva som kreves av dem for å utvikle seg videre. WANG Toppidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere søker derfor å ha løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar basiselevene på en ukes treningsleir . I løpet av uken trenes det to ganger per dag og i tillegg er det sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene gjennomføres dels i på skolens treningsrom og dels i turnhallen til Nedre Glomma Turn. Her er det gode muligheter for å trene variert fysisk og koordinativ trening.

Møt teamet

Basis

Kim-Erik Larsen, med skjegg og bart, iført en blå skjorte, poserer for et portrett mot en vanlig hvit bakgrunn.

Kim-Erik Larsen

Lærer, sportssjef basis

T:  41667407

E:  kim-erik.larsen@wang.no

En smilende kvinne, Sara Martinsen, med håret bakbundet, iført en tilfeldig grå topp, som utstråler positivitet.

Sara Martinsen

Skadeansvarlig/fysioterapeut

T:  99512694

E:  sara@fredrikstadidrettsmedisin.no

En smilende mann utendørs på en solrik dag, med bygninger i bakgrunnen, fanget av Bo Breigan.

Bo Breigan

Trener

T:  97544319

E:  bohbreigan@gmail.com

Basis Fredrikstad

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte