Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet, koordinasjon, balanse og akrobatikk. Gjennom den daglige treningen skal utøverne tilegne seg fysiske og tekniske ferdigheter, som skal legge grunnlag for en videre utvikling i spesialidretten. Vårt overordnede mål er å øke elevenes fysiske kapasitet. Med forskjellige styrker og kvaliteter lærer elevene av hverandre. I tillegg har våre trenere høy kompetanse og bred erfaring fra idretter som er relevante for basistreningen.

Informasjon

Basis Oslo

Treningssteder

Basisgruppen trener tre ganger i uken fra kl. 08.00 til 10.00. Elevene begynner da skoleundervisningen til fjerde time (kl. 10.45). På mandager trener de fleste i Heminghallen. Onsdager tilbringes på WANGs eget treningssenter ved skolen med styrkerom og hall. Fredager trener vi stort sett på SATS Ullevål, et stort senter med veldig gode fasiliteter. Noen fredager blir også avholdt ute på Bislett stadion eller Sognsvann. I tillegg har elevene en fjerde treningsdag på tirsdager fra kl. 08.00 – 09.00. Innholdet i disse timene er primært rettet mot obligatorisk undervisning i henhold til læreplanen for kroppsøving.

Idretter

Det er ulike idretter som inngår i basis-gruppen. Snowboard, freeski, badminton, klatring, kunstløp, amerikansk fotball, dans, skateboard, roing, roadracing, seiling og ridning er idretter som for tiden er representert.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Oslo - Basis

Henning Marthinsen

Sportssjef basis

T:  90930014

E:  henning.marthinsen@wang.no

Anker Frithjof Thomsen

Trener m/friidrettsbakgrunn

T:  90618722

E:  ath@wang.no

Esther Verburg

TRENER ROING

T:  94867408

E:  esther.verburg@wang.no

Yngve Apneseth

Trener m/vektløfterbakgrunn

T:  48152351

E:  yngve.apneseth@wang.no

Treningsfasiliteter

WANG Toppidrett Basis trener for det meste på WANG treningssenter, rett ved skolen.

Birk Ruud er en av verdens beste skikjørere, og har flere gull i X Games. Han ble en del av landslaget i ung alder, og har siden fått flere medaljer og gull i X Games. Han har også vunnet ungdoms-OL. Birk er kjent for å gjøre spektakulære triks, og behersker både slopestyle, Big Air og half pipe. Ruud fikk sin verdenscup-debut allerede som 15-åring.

Birk Ruud

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte