wanghandball

HÅNDBALL ROMERIKE

Velkommen til WANG Håndball

Treningen og undervisningen i håndball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere håndballkarriere. På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballballskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.


Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber på Romerike, og øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.


Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i treningshallene tilknyttet nærområde til skolen. Håndballtreningene foregår både på gummi- og parkettgulv, og fysisk trening på Sportitude treningssenter som ligger 100m fra skolen.

 

Treningssamling

Hvert skoleår drar håndballelevene på treningsleir. Håndballelevene reiser sammen med trenerne på en ukes treningsleir. Denne uken blir lagt utenom sentrale aktiviteter for landslag, Bring og Lerøy. Utover det sportslige er dette en flott tur for og få sammensveiset gruppen. Vi får også en anledning til å bli bedre kjent med hele utøveren.

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerne

VÅRE TRENERE

GitteMadsen

Gitte Madsen

SPORTSSJEF

Tlf: 926 96 506
E-post: gitte.madsen@vikenfiber.no

 

 

 

KristianBliznac

Kristian Bliznac

TRENER

Tlf: 475 07 686
E-post: kristian.bliznac27@gmail.com