wangtennis

TENNIS OSLO

Velkommen til WANG Tennis

Siden august 2009 er tennis en egen treningsgruppe på WANG Toppidrett i Oslo og har i dag 14 spillere.

Tennis ble etablert under basisgruppen på WANG Toppidrett i 2001. Treningen er i samarbeid med Norges Tennisforbund og følger internasjonale retningslinjer i spillerutviklingen. Målsettingen er å utvikle grunnleggende ferdigheter for en senere toppidrettskarriere eller være bra nok for scholarship i USA der man kan kombinere studier med topptennis. Treningen er på Oslo Tennis Arena på Hasle og Frogner tennis.

Treninger/Treningssted

Tennisgruppen trener 3 ganger i uken mandag, onsdag, fredag fra kl 8-10 på Riksanlegget for tennis på Hasle. Tirsdag og torsdag er det vanlig skole fra kl 8.00

Trenerne har erfaring fra landslagsnivå både som trenere og utøvere og legger stor vekt på samarbeid med klubbtrener og ev. forbundstrener.

LITT OM VÅRE TRENERE

Pelle Fridell, sportssjef

Pelle er tidigere svensk landslagstrener og var ansatt som landslagstrener og idrettssjef i Norges tennisforbund i årene 1997-2006. Han arbeider i dag som sportssjef for Holmenkollen tennisklubb.

Fredrik Loven, trener

Fredrik er tidigere proffspiller og har vært rangert topp 300 i verden. Han er i dag hovedtrener for elitegruppen på Heming Tennis og har trent flere topp 50 damespillere på proff touren.

 

BLI MED PÅ VÅRT TENNIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste tennisspillerne

VÅRE TRENERE

pelle-fridell

Pelle Fridell

SPORTSSJEF

Tlf: 949 87 645
E-post: pf@wang.no

fredrikloven

Fredrik Loven

TRENER