wangturn

TURN OSLO

Velkommen til WANG Turn

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett er apparatturn og rytmisk gymnastikk. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen til utøveren i forhold til totalbelastning.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som turner.

 

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett turns samarbeidspartnere er Norges Gymnastikk- og turnforbund. Sportssjef og trenere har kontinuerlig dialog med landslagstrenerne og Norges Gymnastikk- og turnforbund for å ivareta best mulig oppfølging mot landslaget.

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En turner på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Oslo området, og øktene på WANG Toppidrett turn skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig behov for trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett turn gjennomføres i fasilitetene til Norges Idrettshøgskole. Turngruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 09.45

Treningssamling

Hvert år reiser turnelevene på en ukes samling, sammen med landslaget, til Barcelona. Denne samlingen er en unik mulighet for utøverne til å få en følelse av hva det vil si å være heltidsutøver. Treningssenteret i Barcelona er topp moderne ferdigstilt 2011.

Elever

Thea Mille Nygaard             NM sr. vinner 2018

Sofie Bråten                          NM sr. vinner 2014

Karoline Sondov                   NM sr. vinner 2011

Haldis Nærum                      NM sr. vinner 2010/2013

Marcus Conradi                    NM sr. vinner 2012/2014

Pietro Giachino                    NM sr. vinner 2016/17

Jacob Gudim Karlsen           Bronsevinner i hopp YOG 2018

 

Victoria Langaas

Mira Neurauter

Dina Nygaard

Vetle Talsnes

Jesper Jenset

Kaili Loren

Arian Olsen

Anna Worpvik

Marthe Barlie

Lars Planke

Odin Kalvø

Peder Ulven

Alexander Cornejo

Madeleine Rudlang

Anette Johanessen

Thomas Skjørberg

Bror Ramsø

Nikolai Rønbeck

Amalie Vike

Vilde Amblie

Sofus Heggemsnes

Kristin Bjørnback

Karoline Bjerk

Teodor Gadderud

LITT OM VÅRE TRENERE

Marcus Conradi, sportssjef

Tidligere landslagssutøver og kaptein. Flere ganger norgesmester. Representert Norge i 7 EM og 5 VM. Utdannelse Trening, Coaching og Idrettspsykologi fra NIH med fordypning i Turn. Tidligere Landslagstrener for herrelaget til Norge. Jobber også som hovedtrener i Nordstrand turnforening og som ansvarlig for rekruteringslaget (11-14 år) på guttesiden.

Sofie Bråten, trener

Tidligere landslagsgymnast og kaptein. Har flere norgesmestertitler og har representert Norge i flere store konkurranser. Blant annet i EM, European Games, VM og i World Cup finale. Har en master fra lektorprogrammet til UiO. Jobber som trener for konkurransegruppene til Oslo Turnforening og på flere av landslagssamlingene til NGTF med et spesielt fokus på artisteri.

BLI MED PÅ VÅRT TURN TEAM

Vi ser alltid etter de beste turnerne

VÅRE TRENERE

Marcus Conradi

Marcus Conradi

SPORTSSJEF

Tlf: 906 99 595
E-post: marcus.conradi@wang.no

Sofie Bråten

Sofie Bråten

TRENER

Tlf: 954 40 432
E-post: sofie.braten@wang.no