Fronter   |   Helse

wangturn

TURN OSLO

Velkommen til WANG Turn

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett er apparatturn. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen i samarbeid med klubb og forbund.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som turner.

 

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett turns samarbeidspartnere er Oslo Turnforening og Norges Gymnastikk- og turnforbund. WANG Toppidrett turn vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Gymnastikk- og turnforbund for å ivareta best mulig oppfølging mot landslaget.

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En turner på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Oslo området, og øktene på WANG Toppidrett turn skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig behov for trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett turn gjennomføres i fasilitetene til Oslo Turnforening på Hasle. Fasilitetene er blant de beste i landet. Turngruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 09.45

Treningssamling

Hvert år reiser turnelevene på en ukes samling, sammen med landslaget, til Barcelona. Denne samlingen er en unik mulighet for utøverne til å få en følelse av hva det vil si å være heltidsutøver. Treningssenteret i Barcelona er topp moderne ferdigstilt 2011.

Tidligere elever

Sofie Bråten              NM sr. vinner 2014

Victoria Langaas

Mira Neurauter

Dina Nygaard

Vetle Talsnes

Jesper Jenset

Kaili Loren

Arian Olsen

Anna Worpvik

Marthe Barlie

Karoline Sondov        NM sr. vinner 2011

Haldis Nærum           NM sr. vinner 2010/2013

Marcus Conradi         NM sr. vinner 2012/2014

Lars Planke

Odin Kalvø

Pietro Giachino

Peder Ulven

Alexander Cornejo

Madeleine Rudlang

Anette Johanessen

Thomas Skjørberg

Bror Ramsø

Nikolai Rønbeck

LITT OM VÅRE TRENERE

Flemming Solberg, sportssjef

Tidligere landslagsutøver. Utdannet fra NIH, hovedfag i bevegelsesanalyse, og realfagslærer på WANG. Han har også fullført FIG sin høyeste utdanning, FIG academy level 3.

BLI MED PÅ VÅRT TURN TEAM

Vi ser alltid etter de beste turnerne

VÅRE TRENERE

flemming-solberg

Flemming Solberg

SPORTSSJEF

Tlf: 975 29 764
E-post: fs@wang.no