WANGSkiskyting

SKISKYTING ROMERIKE

Velkommen til WANG Skiskyting

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen skiskyting.  På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer.  
 
Hovedfokus for skiskytterutøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell utvikling. Som utøver på Romerike blir treneren på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil du få daglig oppfølging. På treningene legges det vekt på å utvikle tidlige gode skyteferdigheter, skiteknikk og helhetlig treningsplanlegging. WANG Toppidrett Romerike har også fokus på kontinuerlig veiledning og individuell tilpasning av våpen og skytestillinger.

 

TRENINGSFASILITETER 

WANG Romerike Skiskyting gjennomfører sine treninger i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Ved å ha SNØ som "klasserom" har vi en unik mulighet til å trene skiteknikk hele året og vi har treningsfasiliteter på høyeste nivå i umiddelbar nærhet. Skiskyttergruppen kommer også til å benytte seg av treningsarenaer i Marikollen, Lillomarka og Hvaltjern. Vi har også tilgang til fysisk trening i Sportytude treningssenter som ligger like ved skolen.

 

TRENINGSSAMLING

Hvert skoleår drar skiskyttergruppen på en felles barmarksamling. Vi har også en snøsamling i løpet av skoleåret. Det planlegges 4 hjemmesamlinger over 4 dager. Disse samlingene blir i kombinasjon med helg for å begrense fravær fra skole.

Vi har et utstrakt samarbeid med klubbene på Romerike og dette medfører tett og kontinuerlig oppfølging av den enkelte utøver.

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT SKISKYTING 1. mars.  

BLI MED PÅ VÅRT SKISKYTING TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverne

VÅRE TRENERE

ROMERIKE Nordheim_Svenn- Arne

Svenn-Arne Nordheim

SPORTSSJEF SKISKYTING

Tlf: 917 7 2 076
E-post: svennarne.nordheim@wang.no

ROMERIKE Sauge_Andreas

Andreas Sauge

TRENER

Tlf: 938 98 410
E-post: andreas.sauge@wang.no