wang_fotball

FOTBALL STAVANGER

Velkommen til WANG Fotball

Fotball ved WANG Toppidrett Stavanger gir fotballtalenter i de aldersbestemte klasser en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med fotballskolering. Fotballundervisningen legger i tillegg til å utvikle de rene fotballferdigheter, stor vekt på å forbedre hurtighet og spenst gjennom målrettet trening. Vi tilbyr fordypning i fotball alle tre årene i kombinasjon allmennfaglig utdanning.

Fotballgruppen trener fire ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 10.00 på Lassa eller i Randaberg Arena. I tillegg har vi en basisøkt på tirsdagene.

WANG Toppidrett Stavanger tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø.

Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging, ukesyklus og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet.

Vi bidrar med kompetanseutveksling. Klubbene bruker oss etter behov, når det gjelder å maksimere treningsutviklingen for utøveren.

Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling. Vi driver ikke lagtreninger på WANG.

Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav, samt

tilrettelegge for kunnskapsdeling med de andre gruppene ved skolen for å bli bedre.

Vi har et tett samarbeid med flere klubber, med lokomotivene Viking og Sandnes Ulf i spissen.

Fotballgruppa arrangerer en ukes treningssamling hvert år. Denne foregår etter endt sesong på høsten, og blir stort sett lagt til varmere strøk.

LITT OM VÅRE TRENERE

Knut Norgren, Sportssjef

Knut har lang fartstid som spiller og C-trener utdannelse. Knut har spilt 1 sesong på Vikings A-lag og har 15 sesonger i 2 divisjon. Han har i dag ansvaret for alle kretslagene på guttesiden i Rogaland Fotballkrets. Knut er også ansatt i Randaberg FK som spillerutvikler.

Gaute Johannessen, sportsjef

Gaute har lang fartstid i WANGsystemet, og var tidligere hovedtrener i FK Vidar. Han har nå gått over i ny stilling i klubb, men følger våre gutter i tett samarbeid med de øvrige klubbene.

Gry Tofte Ims, hoved trener jenter

I tillegg til egen karriere fungerer Gry som hovedtrener for jentegruppa hos WANG Toppidrett. Gry spiller på Klepp fotball Elite, samt fast på Norges landslag.

Kjetil Østbø, keepertrener

Fotballgruppas ”grand old man”. Kjetil har vært keepertrener i Viking i en årrekke, og har solid kompetanse på området. Han følger våre elever tett på treningsfeltet, og skulle gjerne hatt en regnjakke.

Roger Eskeland, keepertrener

Ved siden av WANG Toppidrett, er Roger keepertrener på Sandnes Ulf. Han har selv spilt fotball på høyt nivå og har 504 kamper i Tippeliga/1. Div på seniornivå i Norge. Han har også aldersbestemte landskamper i beltet.

Espen Andersen, trener

Espen er et nytt tilskudd fra høst 2017. Ved siden av WANG fungerer Espen som U-16 trener i Viking, samt analyseansvarlig for U21-landslaget. Så her snakker vi om kapasitet. Espen har sin utdannelse fra Norges idrettshøgskole og har selv hatt en aktiv karriere som spiller.

Sean Cullinane, styrke

Sean har ansvar for den fysiske fostringen til fotballgutta- og jentene. Han er hentet direkte fra Wales, og har ved siden av WANG ansvaret for fysikken til Vikings A-lag. Han er også involvert i Wales` landslag. Denne mannen KAN styrketrening.

Roar Wold, trener

For alle som har noe kjennskap til fotball, skal det være vanskelig å ikke vite hvem denne karen er. Han er med på å utvikle jentene i WANG Toppidrett. Dette gjør han også på krets- og landslagsnivå, med sin lange og brede erfaring.

Jason Wyn-Jones, trener

Som et ledd i samarbeidet med Sandnes Ulf, er denne mannen inne i WANG Toppidrett fra høsten 2017. Som navnet tilsier, er han ikke av lokal avstamning. Jason er fra fotballøya fremfor noen, og hadde en lovende karriere som keeper, før en skade la den i grus. Jason har spilt både for Swansea og Liverpool og bidrar tungt med å utvikle spillere i WANG og i Sandnes Ulf.

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerne

VÅRE TRENERE

knut-norgren

Knut Norgren

SPORTSSJEF

Tlf: 416 28 128
E-post: knut.norgren@wang.no

erik-loland

Erik Løland

TRENER

Tlf: 913 99 111
E-post: erik.loland@wang.no

gaute-johannessen

Gaute Johannessen

TRENER

Tlf: 975 82 677
E-post: gaute.johannessen@wang.no

mats-ullereng

Mats Ullereng

TRENER

Tlf: 959 11 524
E-post: mats.ullereng@wang.no

gry-tofte-ims

Gry Tofte Ims

TRENER

Tlf: 476 44 952
E-post: gti@wang.no

kjetil-ostbo

Kjetil Østbø

KEEPERTRENER

Tlf: 970 56 375
E-post: kjetil.ostbo@wang.no

Roger Eskeland

KEEPERTRENER

Tlf: 959 82 701
E-post: roger.eskeland@wang.no

roar-wold

Roar Wold

TRENER

Tlf: 416 58 728
E-post: roar.wold@wang.no