wang_fotball

FOTBALL STAVANGER

Velkommen til WANG Fotball

Fotball ved WANG Toppidrett Stavanger gir fotballtalenter i de aldersbestemte klasser en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med fotballskolering. Fotballundervisningen legger i tillegg til å utvikle de rene fotballferdigheter, stor vekt på å forbedre hurtighet og spenst gjennom målrettet trening. Vi tilbyr fordypning i fotball alle tre årene i kombinasjon allmennfaglig utdanning.

Fotballgruppen trener fire ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 10.00 på Lassa eller i Randaberg Arena. I tillegg har vi en basisøkt på tirsdagene.

WANG Toppidrett Stavanger tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø.

Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging, ukesyklus og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet.

Vi bidrar med kompetanseutveksling. Klubbene bruker oss etter behov, når det gjelder å maksimere treningsutviklingen for utøveren.

Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling. Vi driver ikke lagtreninger på WANG.

Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav, samt

tilrettelegge for kunnskapsdeling med de andre gruppene ved skolen for å bli bedre.

Vi har et tett samarbeid med flere klubber, med lokomotivene Viking og Sandnes Ulf i spissen.

Fotballgruppa arrangerer en ukes treningssamling hvert år. Denne foregår etter endt sesong på høsten, og blir stort sett lagt til varmere strøk.

LITT OM VÅRE TRENERE

Knut Norgren, sportssjef
Knut har lang fartstid som spiller og C-trener utdannelse. Knut har spilt 1 sesong på Vikings A-lag og har 15 sesonger i 2 divisjon. Han har i dag ansvaret for alle kretslagene på guttesiden i Rogaland Fotballkrets. Knut er også ansatt i Randaberg FK som spillerutvikler.

Gaute Johannessen, trener
Gaute har lang fartstid i WANGsystemet, og var tidligere hovedtrener i FK Vidar. Han har nå gått over i ny stilling i klubb, men følger våre gutter i tett samarbeid med de øvrige klubbene.

Gry Tofte Ims, hoved trener jenter
I tillegg til egen karriere fungerer Gry som hovedtrener for jentegruppa hos WANG Toppidrett. Gry spiller på Klepp fotball Elite, samt fast på Norges landslag.

Kjetil Østbø, keepertrener
Fotballgruppas ”grand old man”. Kjetil har vært keepertrener i Viking i en årrekke, og har solid kompetanse på området. Han følger våre elever tett på treningsfeltet, og skulle gjerne hatt en regnjakke.

Roger Eskeland, keepertrener
Ved siden av WANG Toppidrett, er Roger keepertrener på Sandnes Ulf.Mannen er gift og har tre barn, så han har nok å henge fingra i. Han har selv spilt fotball på høyt nivå og har 504 kamper i Tippeliga/1. Div på seniornivå i Norge. Han har også aldersbestemte landskamper i beltet.

Roar Wold, trener
For alle som har noe kjennskap til fotball, skal det være vanskelig å ikke vite hvem denne karen er. Han er med på å utvikle jentene i WANG Toppidrett. Dette gjør han også på krets- og landslagsnivå, med sin lange og brede erfaring.

Manuel Sonseca, trener
Manuel har kommet til oss via Vikingsystemet, der han er trener og spillerutvikler. Han kommer opprinnelig fra Portugal og har selv vært spiller i de øverste europeiske ligaene.

Simen Albin Thøgersen, trener
Simen jobber som fysisk trener for fotballgruppa vår, og tar seg av de som sliter med skader og vondter. Hovedjobben til Simen er som fysioterapeut i Vikingklinikken, der han i hovedsak jobber med spillerne i Viking fotball. Han er selv en høvelig spiller og trener i Brodd fotballklubb.

 

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerne

VÅRE TRENERE

knut-norgren

Knut Norgren

SPORTSSJEF

Tlf: 416 28 128
E-post: knut.norgren@wang.no

gaute-johannessen

Gaute Johannessen

TRENER

Tlf: 975 82 677
E-post: gaute.johannessen@wang.no

gry-tofte-ims

Gry Tofte Ims

TRENER

Tlf: 476 44 952
E-post: gti@wang.no

kjetil-ostbo

Kjetil Østbø

KEEPERTRENER

Tlf: 970 56 375
E-post: kjetil.ostbo@wang.no

Roger Eskeland

KEEPERTRENER

Tlf: 959 82 701
E-post: roger.eskeland@wang.no

roar-wold

Roar Wold

TRENER

Tlf: 416 58 728
E-post: roar.wold@wang.no

Portrett

Manuel Sonseca

TRENER

Tlf: 480 76 841
E-post: manu@viking-fk.no

Simen Thøgersen

Simen Albin Thøgersen

TRENER

Tlf: 911 79 190
E-post: simen@vikingklinikken.no