Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett er apparatturn og rytmisk gymnastikk. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen til utøveren i forhold til totalbelastning.

Fag i fokus

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som turner.

Våre trenere og lærere

WANG Toppidrett turns samarbeidspartnere er Norges Gymnastikk- og turnforbund. Sportssjef og trenere har kontinuerlig dialog med landslagstrenerne og Norges Gymnastikk- og turnforbund for å ivareta best mulig oppfølging mot landslaget.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Grace Jacob Bullen er en norsk olympisk bryter. Hun har to EM-titler som senior og er nordisk mester tre ganger, og hun har vunnet Kongepokalen tre ganger, i 2017, 2019 og 2020. Hun har en rekke medaljer fra junior- og seniormesterskap.

Grace Bullen

Tidligere elev på WANG

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Røymark debuterte offisielt for det norske herrelandslaget i ishockey ved VM i Canada 2008, og har siden vært å regne som fast innventar på landslaget. Han spiller nå på Vålerenga IF i Get Ligaen.

Martin Røymark

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?