Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Golf Oslo

Trening

Elevene kan forvente et helhetlig opplegg og trenere som er tilstede, engasjert i deres hverdag, få tett oppfølging av individuell mål og oppfølging av kompetansemål på idrett og skole. Trenerne samarbeider godt med klubbtrener, kontaktlærer og faglærer slik at vi legger best mulig til rette for alle med tanke på idrettsfravær, treningsmengde og belastning. Det er også tett dialog med trenere fra Team Norway, i tillegg til at de er med på noen treninger og samlinger gjennom året.

Treningsfasiliteter

Daglig trening gjennomføres på Oslo GK, Grini GK, Norges Idrettshøgskole, SATS Røa og WANG Treningssenter. I golfsesongen (apr-okt) har vi tydelig fokus på kvalitetstrening med mengde på gress og bane spill. I denne perioden legger vi også opp til korte samlinger på 1-3 dager i forbindelse med utvalgte Srixon Tour turneringer. Utenfor golfsesongen (nov-mar) har vi mer fokus på fysisk trening slik at alle elevene kan være full tilstede på golftrening på sin klubb om ettermiddagen. De elevene som ønsker/trenger mer tid til spesifikk golftrening i denne perioden får mulighet til tilpasset opplegg.

Møt teamet

WANG Toppidrett Oslo Golf

En smilende mann i en svart nike-treningsdress med en logo på brystet sittende foran et levende, geometrisk mønstret bakteppe med bokstavene "ung" synlige.

Jørn Johnsen

Sportssjef og prosjektleder Golf

T:  97661087

E:  jorn.johnsen@wang.no

Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

En mann med skjegg iført solbriller og en hvit poloskjorte som sitter utendørs, muligens på et sports- eller sosialt arrangement, med et snev av tilfredshet mens han lener seg mot et trofé på et bord. I
Svart-hvitt portrett av Caroline Diethelm med langt hår som smiler til kameraet.

Caroline Diethelm

Trener, Golf

T:  48254554

E:  cd@wang.no

En illustrasjon av en stilisert person med kort hår og et nøytralt uttrykk, avbildet i gråtoner.

Kim Røtnes Jensen

FYSISK TRENER GOLF

T:  48024443

E:  kim.jensen@wang.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte