Informasjon

Hopp og kombinert Oslo

Trening

Vi bruker tid på å bygge opp utøverne i forhold til styrke, koordinasjon, bevegelighet og teknikk. Vi tester også en gang i måneden for å eventuelt avdekke avvik i forhold til utvikling, slik at vi hele tiden har oversikt over den enkeltes situasjon. Bruker også mye tid på oppvarming og skadeforebyggende øvelser i den prosessen, som følge, svært få skader i forhold trening.

Samarbeid

Alle trenerne og elevene på Hopp og Kombinert på Wang Toppidrett er tilknyttet Kollenhopp, som er et team for hoppere og kombinertutøvere i alle aldre i Oslo. Dette gjør det veldig enkelt å samkjøre treninger og samlinger, da vi styrer alt selv og ikke må forholde oss til andre klubber og team. Vi er også i konstant dialog med NSF og Olympiatopp med både trenere og utøvere, da både trenere og utøvere er engasjert eller del av et landslag.

Treningsfasiliteter

Hopp og Kombinert trener fast på WANG treningssenter i vika hver mandag morgen, dette er veldig praktisk i forhold til avstand skole, og vi har alt vi trenger. Onsdager trener vi på treningssenteret på NIH. Fredager er vi i Heminghallen, for litt annen type trening med trampoliner og airtrack. Dette er en veldig populær økt, fordi den er annerledes, ofte besøk av tidligere elever. Kombinertutøverne bruker skistadion i Holmenkollen for å gå på rulleski om sommeren og ski vinterstid.

Møt teamet

Hopp og kombinert

Yngve Ludvigsen

SPORTSSJEF HOPP/KOMBINERT

T:  22129703

E:  ynge.ludvigsen@wang.no

Carlo Brömel

TRENER HOPP/KOMBINERT

T:  46906699

E:  carlo.bromel@wang.no

Sander Vossan Eriksen

TRENER HOPP/KOMBINERT

T:  90090127

E:  sander.eriksen@kollenhopp.no

Under VM i skiflyging 2020 i Planica tok han sølv individuelt og hoppet på Norges lag som vant lagkonkurransen. Han vant sin første verdenscup-seier i Ruka i Finland 29. november 2020 og vant verdenscupen sammenlagt sesongen 2020/21.

Halvor Egner Granerud

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte