Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Innebandy Oslo

Trening

Hovedfokus for innebandy ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som innebandyspiller.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En innebandyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i stor-Oslo området. WANG Toppidrett innebandy vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Vi samarbeider også med landslagstrenerne og Norges Bandyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett innebandy gjennomføres i Bjølsenhallen. Her er det gode muligheter for å trene innebandy.

Møt trenerne

WANG Innebandy

Selvsikker og uformell: Geir Nordseth, en mann med lys skjeggstubber og knallblå øyne, iført en blåmønstret hettegenser, stirrer direkte inn i kameraet med et subtilt smil

Geir Nordseth

Avd.leder realfag / Sportssjef innebandy /lærer

T:  22129700

E:  gn@wang.no

En mann med kort hår og et subtilt smil, Frank Nordseth nyter utendørs på en solrik dag med klarblå himmel i bakgrunnen.

Frank Nordseth

Trener innebandy

T:  91781769

E:  fn@wang.no

Et nærbilde av en selvsikker mann med pent kjemmet hår og et snev av skjeggstubber, som ligner Christer Rönnmark.

Christer Rönnmark

Trener innebandy

T:  90563638

E:  christer.ronnmark@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte