Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Orientering Oslo

Trening

Treningstidene er mandager, onsdager og fredager fra kl 8-10. Vi trener en felles basisøkt med hele utholdenhets gruppa (orientering, langrenn, skiskyting, terrengsykkel) på mandager. På onsdager og fredager har vi egne økter for orienteringsløperne. Her blir det både o-teknisk trening i skogen, og i byen. I tillegg har vi en del rene løpeøkter som inkluderer intervaller, langturer og rolige løpeturer på variert underlag samt regelmessige økter med fokus på løpsteknikk.

Samarbeid

WANG treningene skal være et supplement til klubbens opplegg. For at totalbelastningen ikke blir for stor er vi i tett samarbeid med de lokale klubbene i Oslo. Vi samarbeider dessuten med kretsen og forbundet for å få til et best mulig opplegg som er godt tilrettelagt. Innenfor utholdenhetsgruppa på WANG er det også lagt opp slik at elevene har mulighet til å være satsende utøver på flere idretter hvis det er ønskelig (eksempelvis langrenn og orientering).

Treningsfasiliteter

Norges Idrettshøgskole: De fleste treningene har vi med Idrettshøgskolen ved Sognsvann som utgangspunkt. Her har vi både fasiliteter til å trene innendørs, og et flott nærområdet til både o-tekniske økter og annen løpetrening i terreng, på sti og grusveier.  Bislett stadion: Spesiell gjennom vinteren møter vi på enkelte økter opp på Bislett stadion for å kunne løpe innendørs, og bruke garderobene til å trene sprint orientering i byen. WANG treningssenter: Enkelte ganger benytter vi oss også av treningssenteret på WANG for ha en løpeøkt på mølle, trene alternativt, eller kunne trene sprint orientering i sentrum.  Oslomarka: For å kunne trene o-teknikk i variert og krevende terreng reiser vi enkelte ganger litt lengre unna de mest vanlige treningsstedene. Det kan da være lengre inn i Nordmarka, Lillomarka, Østmarka, Vestmarka, Bærumsmarka eller lignende.

Møt teamet

Orientering Oslo

En smilende person iført en sporty vattert jakke med en synlig Bojan Blumenstein-logo på høyre bryst.

Bojan Blumenstein

SPORTSSJEF ORIENTERING

T:  40048221

E:  bojan.blumenstein@wang.no

En blid mann med et lyst smil, ved navn Svend Sondre Frøshaug, iført skjorte med krage, og utstråler en følelse av uformell selvtillit.

Svend Sondre Frøshaug

TRENER ORIENTERING

T:  99475032

E:  svend.froshaug@wang.no

- Verdensmester Langdistanse 2021 - Verdenscupvinner sammenlagt 2021

Kasper Fosser

Tidligere WANG-elev

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte