Informasjon

Padling Oslo

Trening

Treningene legges opp forutsigbart etter en fast rytme. Vi er i kontinuerlig dialog med klubb, forbund og seniorlandslag for å tilrettelegge for at elevenes treningshverdag skal bli så helhetlig som mulig innenfor de rammene som foreligger. Teknikk, motorikk, følelse med båten i tillegg til grunntrening av kondisjon og relevant styrketrening er nøkkelord.

Samarbeid

Vi trener hver uke i sesongen på Strand Kajakklubb, der også seniorlandslaget har hatt base de senere årene. Vi har ofte hospitanter på trening med de beste i landet og er også en attraktiv treningsgruppe for utøvere på seniorlandslaget og har ofte med dem på økter når det passer med helheten deres.

Treningsfasiliteter

Høvik Strand kajakklubb ligger skjermet og fint i indre oslofjord. Alle WANG-elever blir tildelt en båtplass og har tilgang til fasiliteter på klubben. Her trener vi ute om sommeren og inne om vinteren. Veien inn til skolen er kort med tog fra Høvik stasjon Norges Idrettshøyskole, Sognsvann Når vinteren tillater det bruker vi Sognsvann som base for langrennsøkter. Her er adkomsten enkel med T-bane

Våre trenere

Du kan lese mer om våre trenere her.

Møt teamet

Padling

Karl Anders Sletsjøe

LÆRER og TRENER BASIS - PADLING

T:  46846808

E:  karl.sletsjoe@wang.no

Joar Andreas Thele

TRENER PADLING

T:  90592954

Eivind har to bronse EM senior, junioreuropamester maraton. Han har også padlet fra Danmark til Norge på 11 timer og 42 minutter.

Eivind Vold

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte