Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Oslo

Trening

Hovedfokus for skiskytere ved WANG Toppidrett er individuell løper utvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

Samarbeid

Vi samarbeider tett med utøvernes respektive klubber, krets og særforbund. Innholdet i treningene planlegges i samarbeid med klubbtrener tidlig i hvert semester. Den enkelte trener og utøver får jevnlig rapporter/feedback og informasjon om trenings- og prestasjonsutviklingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne ved særforbundene for å ivareta utøveroppfølging på landslag. Det foreligger også en samarbeidsavtale mellom WANG Toppidrett og Norges skiskytterforbund.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Skiskyting gjennomføres i fasilitetene til Norges Idrettshøgskole på Sognsvann og i Holmenkollen. På Sognsvann har vi gode muligheter for å trene barmark og ski i Nordmarka. I tillegg har vi tilgang til både treningssal og et meget godt treningsstudio for styrketrening. Innendørs skytehall med elektroniske blinker er også et hemmelig våpen WANG har tilgang på spesialtreningsøkter benytter vi riksanlegget i Holmenkollen. SNØ hallen på Lørenskog benytter vi til noen økter ved inngangen til skisesongen.

Møt teamet

Skiskyting

Et portrett av Hans Anton Bjørndalen med rufsete hår, en lys skjeggstubber og et subtilt smil, iført svart skjorte og stående mot en vanlig bakgrunn.

Hans Anton Bjørndalen

SPORTSSJEF SKISKYTING

T:  95728001

E:  hans.bjoerndalen@wang.no

Nærbilde av en smilende Trym Rostad iført caps med teksten «team holmen» utendørs en solskinnsdag.

Trym Rostad

Trener Skiskyting

T:  95043609

E:  trym.rostad@gmail.com

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte