Nøkkelinformasjon

Toppidrett Oslo

Trening

Hovedfokus for skiskytere ved WANG Toppidrett er individuell løper utvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

Samarbeid

Vi samarbeider tett med utøvernes respektive klubber, krets og særforbund. Innholdet i treningene planlegges i samarbeid med klubbtrener tidlig i hvert semester. Den enkelte trener og utøver får jevnlig rapporter/feedback og informasjon om trenings- og prestasjonsutviklingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne ved særforbundene for å ivareta utøveroppfølging på landslag. Det foreligger også en samarbeidsavtale mellom WANG Toppidrett og Norges skiskytterforbund.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Skiskyting gjennomføres i fasilitetene til Norges Idrettshøgskole på Sognsvann og i Holmenkollen. På Sognsvann har vi gode muligheter for å trene barmark og ski i Nordmarka. I tillegg har vi tilgang til både treningssal og et meget godt treningsstudio for styrketrening. Innendørs skytehall med elektroniske blinker er også et hemmelig våpen WANG har tilgang på spesialtreningsøkter benytter vi riksanlegget i Holmenkollen. SNØ hallen på Lørenskog benytter vi til noen økter ved inngangen til skisesongen.

Treningssamling

Hvert skoleår drar alle utøverne på skiskyting og langrenn på en felles barmarksamling. I tillegg har vi snøsamling(er) for skiskytterne i løpet av skoleåret som er tilpasset etter skisesongen.

Våre trenere

Her finner du mer informasjon om våre trenere

Møt teamet

Skiskyting

Hans Anton Bjørndalen

SPORTSSJEF SKISKYTING

T:  95728001

E:  hans.bjoerndalen@wang.no

Trym Rostad

Trener Skiskyting

T:  95043609

E:  trym.rostad@gmail.com

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte