Hopp til hovedinnhold

Informasjon

Svømming Oslo

Trening

Vår filosofi er basert på Norges Svømmeforbunds (NSF) sportslige plan. Gjennom et tett samarbeid med ressurspersoner i NSF og Olympiatoppen, samt involvering av utøverne selv og deres klubbtrenere, skal vi sikre at alle utøverne i gruppa får et best mulig tilpasset opplegg med utgangspunkt i deres individuelle mål og de ferdighetskrav som knyttes til målene.

Samarbeid

Lambertseter svømmeklubb er hovedansvarlig for opplegget på Wang toppidrett, men samarbeider tett med OI og andre klubber som til enhver tid har svømmere på Wang. Vi samarbeider også med landslagstrenerne i svømming og triatlon. Landtreningen er kvalitetssikret av egen landtrener for svømming Deniz Hekmati

Treningsfasiliteter

Svømmeelevene ved WANG Toppidrett Oslo vil ha tre felles svømmeøkter per uke på NIH, Økern og Lambertseter. I tillegg er det mulig å ha styrketrening etter endt svømming før skolen mandag, onsdag og fredag.

Møt teamet

WANG {idrett/nivå}

En mann med et selvsikkert smil iført en blå og svart atletisk topp med glidelås, stående innendørs, er Martin Gjerde Lester.

Martin Gjerde Lester

Sportssjef svømming

T:  48121374

E:  martin.lester@wang.no

En illustrasjon av en stilisert person med kort hår og et nøytralt uttrykk, avbildet i gråtoner.

Bruno Bergene

TRENER SVØMMING

T:  45089226

E:  bruno@lsvk.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte