Informasjon

Terrengsykkel Oslo

Trening

I WANG Terrengsykkel trener vi alle i samme gruppe, uavhengig av klasse. Dette gjør at alle kan finne matching på sitt nivå. Samtidig trener vi felles styrke med hele utholdenhetsgruppa, så det er gode muligheter for sparring på tvers av idretter.

Samarbeid

Alle utøvere får oppfølging fra WANG-trener, men velger selv i hvor stor grad. Man kan fortsette å bruke egen personlig trener/klubbtrener om man ønsker det.

Treningssamling

Block child description

Treningsfasiliteter

Vi starter oftest på Norges idrettshøgskole, men også fra Skullerud. Begge steder med tilgang på garderobe. I sesong trener vi ofte i NC løypen på Langsetløkka og Skullerud, men vi trener mange forskjellige steder i Nordmarka og Østmarka.

Møt trenerne

Terrengsykkel

Ove Sollie

SPORTSSJEF TERRENGSYKKEL

T:  48357166

E:  ove.sollie@wang.no

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Kristin Austgulen Fosnæs

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 03 Ansatte