Hopp til hovedinnhold

Lars Jørgen Fjeld, sportssjef

Funksjon: Sportssjef/Trener for apparatturn ved WANG toppidrett Hamar

Erfaring som utøver: Lars Jørgen har selv turnet 11 år på jr/sr landslaget og deltatt på internasjonale konkurranser fra 2002-2013. Han har blant annet 5 NM gull og kongepokal fra senior NM og vunnet junior NM sammenlagt. Internasjonalt har Lars Jørgen Gull i nordisk mesterskap som senior og junior, og han har vært medaljevinner i fler nord europeiske mesterskap. Han har representert det norske landslaget i 4 verdensmesterskap og 5 europamesterskap.

Erfaring som trener: Lars Jørgen har vært trener i apparatturn siden 2010, og hovedtrener siden 2017. Han har trent flere utøvere som har vært/er på landslag. Ellers har han utøvere som har tatt NM gull i junior NM, NM sølv i senior NM, og deltatt på verdensmesterskapet. Han har trent både gutter og jenter i sin trenerkarriere.

Andre jobber: Ved siden av trenerjobben på WANG toppidrett Hamar er Lars Jørgen turn og basis trener på WANG ung Hamar. Han er også hovedtrener for apparatturn herrer i Elverum Turn.

Trenerutdanning: Lars Jørgen har en Mastergrad i Coaching og psykologi fra Norges idrettshøgskole. Han har også en bachelorgrad i trenerrollen fra høgskolen i innlandet. Ellers har han blant annet trener 1 kurs fra NGTF og fullført trenerløftet 1 fra Olympiatoppen.