Tresor Egholm, sportsjef jenter Oslo

Tresor har solid trenererfaring som startet i 2005. Han har trent begge kjønn fra 6 år og opp til elitenivå. Rollen kombineres med Toppspillerutvikler i Kolbotn. Egholm er utdannet tømrer, kroppsøvingslærer og bachelor i Sport Management gjennom NIH, i tillegg til trenerutdanning gjennom NFF. Tresor har også vært fast inventar på det norske landslaget i Futsal (2001-2017) og i tillegg til spill i den norske Eliteserien i futsal.

Andreas Holter, sportssjef gutter Oslo

Andreas har trener III utdannelse fra NFF, og har i en rekke år jobbet som junior- og rekruttansvarlig i Vålerenga. Sesongen 2011 var han assistenttrener for Strømmen i Adeccoligaen. Han jobber i dag som kroppsøvingslærer i tillegg til jobben hos oss.

Solveig Gulbrandsen, trener jenter Oslo

Solveig er en av de beste fotballspillerne Norge noen gang har hatt. Har spilt og vunnet flere mesterskap blant annet OL gull, sølv i EM og dermed blant spillerne med flest landskamper gjennom alle tider. Solveig har spilt i flere norske klubber – blant annet Kolbotn, Stabæk, Fc Gold Pride og Vålerenga. Med sin erfaring søker nå Solveig å kunne dele sin kunnskap med den kommende generasjon av fremtidige spillere.

Morten Berre, trener gutter Oslo

Eirik Bjærke, fysisk trener Oslo

Gjermund Østby, keepertrener Oslo

Gjermund har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF. Han har hatt ansvaret for utviklingen til keepere som Lars Hirschfeldt, Troy Perkins og Arni Gautur Arason gjennom flere år. Gjermund er i tillegg utdannet lærer og pedagog.